Beauty / Gezicht
Gezicht

Review: Vanedo Beauty Friends Sheet Masks

In Korea lopen ze vijf stappen op ons voor als het om beauty gaat. Hoe ze toch aan die gave, porseleinen huidjes komen? Door goede verzorging! En met de Sheet Masks van BB Cream Shop verwen jij jouw gezicht tot in de diepste poriën.
 
Natuurlijk is het hier op de redactie één en al genieten geblazen, maar ook wordt er af en toe vrij gemaakt voor een minuutje ontspanning. Een hilarisch filmpje, de grap van de eeuw of een bizarre internettrend waar we weer eens aan mee moeten doen. Dit keer kozen we ervoor om écht te ontspannen met deze maskertjes van BB Cream Shop.
 

BB Cream Shop
Van wie? BB Cream Shop! Afgelopen jaar waren ze ineens niet meer uit de beautyschappen te denken: BB creams. Zo overgevlogen vanuit Azië waar ze al een tijdje dé trend zijn op beautygebied. Naast deze fijne crèmes zijn ook Koreaanse cosmetica razend populair. Waarom? Omdat Koreaanse make-up voor 100% vervaardigd wordt uit natuurlijke grondstoffen. Kijk, als dat niet goed voor onze huid is. De grootste Koreaanse make-up merken hebben naast innovaties als de BB creams nog veel meer moois uitgevonden en BB Cream Shop verkoopt deze producten.
 
Sheet Masks
Ook erg fijn in het assortiment van BB Cream shop zijn de Vanedo Beauty Friends Sheet Masks. Al heel wat jaartjes zijn deze maskers hip en happening in Azië, maar ze zijn nu ook voor de gewone sterveling in Nederland te krijgen. Dus ging het hele Ze.nl team de uitdaging aan en namen wij de zware – loodzware, dat begrijp je – taak aan om te ontspannen met deze maskers.
 
ZeTest
De redactie van Ze.nl is nog nooit zo drukbezet geweest en daar maakte we bij dezen dan ook gretig gebruik van. Hoppa, stagiaires Kristie en Marleen, hoofdredactriZe Karin en redactriZes Fleur en Madelon: iedereen deed vrolijk mee met testen. En dit vonden we ervan!


RedactriZe Fleur
"Ik heb het masker met aloë vera getest. De verpakking ziet er strak uit en belooft veel: het masker zou je huid zacht en glad maken en hydrateren. Zodra ik het zakje openscheur, komt me een geur van aloë vera tegemoet. Niet te sterk aanwezig, maar voldoende voor het idee van een verwenmoment. Het is eventjes puzzelen het masker helemaal goed op mijn gezicht te krijgen, maar als het er eenmaal op zit, blijft het goed zitten en kan ik gerust achterover leunen. Na twintig minuutjes haal ik het masker er in één beweging af. Ik moet, vanwege de hoeveelheid vocht dat het masker bezit, wel nog even naar de wasbak om wat restjes eraf te spoelen, maar daarna kan ik van het fijne resultaat genieten: een zachte, verkwikte huid. Bonuspunten: de heerlijke geur van aloë vera hangt nog een tijdje subtiel om me heen."
 

Stagiaire Kristie
"Ik ging voor dit heerlijke honingmasker. Op de verpakking staat royal jelly en zo voelde het ook, als een royaal verwenmoment. Ook al ging het aanbrengen wat moeilijk - hij zit op de foto ook een beetje scheef - ben ik heel positief. Er zit in elk geval niet te weinig op! Je moet wel jezelf terugtrekken naar de badkamer, want dan kan je er echt een ontspannen momentje van maken. Let ook goed op het gat aan de onderkant: deze is niet voor je kin, maar voor je mond. Daar kwamen we later pas achter."


Stagiaire Marleen
"Aan mij de eer om het masker met de mungboon uit te proberen. De vreugde begon al toen ik het zakje opende: een ware geurexplosie! Heerlijk, zo zoet. Daar ben ik een groot fan van, want je komt gelijk in zo'n welness mood ervan. Vervolgens plaatste ik het masker op mijn gezicht. Dat was nogal wat, want je moet het masker voorzichtig uitvouwen. Anders gaat het scheuren. Daarna is het echt genieten. Als de tijd verstreken is, masseer je het overgebleven vocht nog even in de huid en dan spoel je het lichtjes af."
 

RedactriZe Madelon
"Heel erg leuk om eens een keer een ander masker te proberen dan ik gewend ben. Normaal ben je altijd met smeerseltjes in de weer, maar nu plemp je gewoon heel makkelijk een velletje op je gezicht. Eraf halen is geen probleem - lees: geen gedoe met washandjes meer - en je gooit het naderhand gewoon zo in de prullenbak. Het masker rook heel lekker, maar eigenlijk vond ik hem persoonlijk wat te nat. MIjn huid is wel echt veel soepeler en gladder na het masker."
 

HoofdredactriZe Karin
"Mijn eerste reactie? Heel erg verfrissend. Ik val een beetje in herhaling als ik het zeg, maar het masker ruikt ontzettend lekker. Wel jammer dat in het Chinees op de achterkant staat beschreven hoe het werkt, maar dat kun je zelf ook wel uitvogelen. De huid rondom de ogen, neus en mond blijft onaangetast door de handige gaten die in het masker zitten. Een groot pluspunt. Wij testten de maskertjes op kantoor, maar als je een avond voor jezelf neemt, raak je vast en zeker ontspannen! Trouwens, ik probeer een duckface op de foto te trekken, maar die is redelijk mislukt." 

Het Ze.nl team loves de maskertjes van Vanedo Beauty Friends Sheet Masks. Erg handig: op de website van BB Cream Shop vind je alle soorten maskertjes in de fijnste geurtjes. Allemaal doen ze weer wat anders voor je huid, dus er zit er sowieso één tussen die je lekker vindt ruiken!

Vergeet niet bij een het kopen van 10 stuks de kortingscode BBC001 te gebruiken! De maskers kun je hier bestellen.

Ga jij de Vanedo Beauty Friends Sheet Masks uitproberen?