Je zomerlook behouden in september

Gezicht door Vrouwen redactie

Tijdens de zomer is je huid waarschijnlijk op zijn allerbest. Zon, zee en strand schijnen wonderen voor je huid te doen, en dat bruine kleurtje is op zich ook wel fijn. Maar helaas, de zomer is toch echt bijna voorbij. Om dit gevoel nog even vast te houden is het van belang dat je je huid goed verzorgd komende tijd. In de Beautybox van september zitten weer allemaal leuke en handige dingen die helpen je huid optimaal te verzorgen!

Vaseline - Spray&Go
Op de een of andere manier zijn de ochtenden al-tijd te kort. Door het feit dat je net iets te lang gesnoozed hebt, komen de rest van je ochtendritueel in een krappe planning te staan. Douchen, opmaken, aankleden, haar doen, ontbijten etc. Op dit soort momenten kost een bodylotion aanbrengen en wachten tot het ingetrokken is gewoon echt té veel tijd. Maar… dé oplossing is er! Vaseline Spray&Go is een bodylotion in de vorm van een handige spray die binnen enkele seconden intrekt. Super handig dus.

Scrub & Rub
Op een drukke dag is een moment van ontspanning erg belangrijk, vooral voor je huid. De scrub van het Engelse merk Scrub & Rub helpt je hierbij. De scrub is met de hand gemaakt en bestaat uit de natuurlijke grondstoffen zoals: puur Dode Zee-zout, pure granaatsuiker, natuurlijke cacaoboter en essentiële oliën van de hoogste kwaliteit.

Golden Shop - Bronzer powder
Omdat je bruine kleurtje er natuurlijk vanzelf weer een keer afgaat, is het wel zo fijn om er nog een beetje gekleurd uit te zien. De bronzer van Golden Shop kun je hier uitstekend voor gebruiken. Het handige hieraan is dat er drie kleuren in het doosje zitten waardoor de bronzer geschikt is voor iedere huidteint.

Rexona - Ultra Dry Anti-Transpirant
Altijd fijn om zo af en toe een beetje verfrissende deo te spuiten als je een lange en drukke dag hebt. Alleen zo onhandig om de hele dag zo’n grote bus mee te nemen. Gelukkig is daar de mini deo! Deze mini deodorant van Rexona bevat het MotionSense system, dat wordt geactiveerd door te bewegen. Hoe meer je beweegt, hoe beter het beschermt. Perfect voor een drukke dag dus!

Grace Cole - Mayan Spa
De Mayan Spa is een body peeling die de dagelijkse verzorging ten positieve beïnvloedt. De zachte geur geeft het gevoel van luxe en ontspanning. Ook de producten van Grace Cole bevatten natuurlijke ingrediënten.

Lijkt het je wel wat, zo’n pakket als de Beautybox vol speciaal geselecteerde beauty-items? Deze editie is al niet meer te bestellen, maar je kunt je wel inschrijven voor de volgende box. Ga hiervoor naar Beautybox.nl. In de box van afgelopen maand zaten overigens bij andere vrouwen weer andere producten, aangezien de inhoud wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.