Geheimen van een webcamgirl: Ziek

Intiem door Nanda
Afgelopen week: het was woensdagavond tegen een uur of 8 en de telefoon ging. Ik nam op en noemde mijn naam. Aan de andere kant van de lijn hoorde ik een enthousiaste stem en hij stelde zich voor. Laat ik hem voor het gemak even Jan noemen. 
 
Het is altijd even aftasten in welke richting je een gesprek brengt. Ga je de gezellige en langdradige kant op of kies je voor een hoop fantasie en spanning? Ik besloot eens om voor het eerste te kiezen. Ik was immers wel in voor een ‘goed gesprek’. Om mijn dag een beetje mooier te maken dan-ie was, vertelde ik dat ik met een vriendin ben gaan winkelen, we ergens wat hebben gegeten en we ’s avonds nog een afzakkertje deden in het centrum. Hij moest eens weten dat ik al twee dagen niet buiten was geweest omdat ik een pyjama party in mijn uppie hield. Jan vroeg of ik nog iets had gekocht ‘want vrouwen kopen altijd zoveel’. Nee, echt? “Ik heb wat kleding en lingerie gekocht”, liet ik ‘m weten en ik wachtte zijn reactie af. Ergens dacht ik dat hij zou ‘happen’ op het woord lingerie, maar nee.
 

 
Ziek
“Mijn dag was niet zo leuk, ik had een gesprek in het ziekenhuis.” 
“O?” 
“Ik zit al jaren in een rolstoel. Ik ben nu gehandicapt”, ging zijn zin verder. 
“Echt? Hoe komt het? Wat heb je dan als ik vragen mag?” En ik ging maar even op de bank zitten zodat ik mezelf volledig kon concentreren op zijn verhaal. 
“Ik heb een spierziekte en het gaat steeds slechter met mij.” 
“Wat voor spierziekte heb je dan?” 
“Ik heb MS, ken je dat?”, vroeg hij aan mij en ik moest even slikken. Een oom van mij - inmiddels overleden - had ook deze ziekte. Eigenlijk wist ik niet of ik mee in zijn verhaal moest gaan of het een soort positieve wending moest geven. 
“Je bent er een beetje stil van”, merkte hij op. 
“Eerlijk gezegd vind ik het lastig en weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen”, liet ik hem eerlijk weten, want tja, ik ben ook maar een mens en heb ook gevoel al ben ik niet zo makkelijk ‘te raken’. 
 
Buitenseks
“Mijn vrouw kon er ook niet meer tegen. Inmiddels is ze mijn ex-vrouw en woon ik nu alleen op een boerderij. Zelfs de kinderen zie ik niet meer.”  
“Ben je al lang gescheiden?” vroeg ik hem. 
“Al een jaartje of drie. Ik heb ook al jaren geen seks gehad. Ik ben dan wel ziek, maar ik ben hier nog wel goed.” Tsja, hij heeft ook zo zijn behoeften natuurlijk. 
“Bel je vaker naar zo’n lijn als dit?”, vroeg ik hem. 
“Elke maand, aan het einde van de maand want goedkoop is het ook niet, dat zal je wel vaker horen denk ik.” 
“Hoe zag je seksleven eruit, kon je wel lekker losgaan zeg maar?” Ik weet niet of dit een gepaste vraag was, maar ik was oprecht benieuwd naar zijn seksleven en fantasie! 
“Ik had hele goede seks. We waren op elkaar ingespeeld en deden het door het hele huis heen. Zelfs buitenshuis vond ze geen probleem. Ze was niet zo’n prater over seks of dingen die ze nog wilde meemaken, maar ondanks dat was alles top en dat mis ik. Ik zou zo graag weer eens tussen de bloemetjes en bijtjes willen rollenbollen.” Buitenseks. Ah, ik voel een gemeenschap. 
“Ja, vooral als het lekker weer is. Op een bankje in het parkje. Of in de auto ergens op een verlaten weg. Dat vind ik altijd wel spannend”, zei ik zwoel door de telefoon. 
“Wat ben jij een heerlijk stout meisje. Zou je eens op mijn schoot willen zitten?” 
“Je bedoelt dat ik op je kom zitten, in je rolstoel?”, vroeg ik hem zonder enige afwijzing in mijn stem. “Dat klopt.” 
“Ik weet trouwens iets, je zal het geweldig vinden!”, riep ik enthousiast.
“Vertel.” 
 

 
Schuren
“Ik ga voor je staan in mijn nieuwe lingeriesetje, doe wat sexy dansjes voor je. En dan ga ik met mijn billen langzaam op je schoot zitten. Dan ga ik een beetje over je heen schuren en pak ik je handen en leg ze op mijn borsten.” Het werd even een paar seconden stil.
“Dat lijkt me heerlijk als je dat doet. Maar wat bedoel je precies met schuren?” Ohja, ik heb te maken met een stuk leeftijdsverschil de term ‘schuren’ kent hij vast nog niet, dacht ik nog. 
“Dat wil zeggen, dat ik met mijn kont over je stijve heen wrijf en het ook nog tussen mijn bilspleet komt, zal ik maar zeggen.” 
“Dat klinkt goed”, liet Jan weten.  
“Er zijn nog veel meer dingen die ik goed kan”, en ik wachtte weer tot hij hapte. 
“Vertel eens, meisje.” 

De geile man versus de zieke man

Intussen waren we al ruim een uur aan het praten. Jan was nu de geile man die graag een schuursessie van mij wilde, tevens benieuwd naar mijn hand en mondkunsten. Hij vertelde dat hij opgewonden van me werd. Hèhè, het ijs was gebroken en we waren op een ander niveau beland. Nu was hij niet meer de man die ziek was of in een ‘verlaten positie’. Ik denk dat veel mannen hetzelfde zijn. Als ze eenmaal op dreef zijn, willen ze maar één ding en dat is klaarkomen. Hoe dat dan gebeurt, maakt niet zoveel uit. 
 
Het gesprek kreeg nog een happy ending (multi-interpretabel) en Jan liet weten dat hij het heerlijk met mij vond en gauw nog eens terugbelde. Nadat hij ophing, schakelde ik eventjes uit. Ik moest toch wel even bijkomen want ik vond het allemaal best wel heftig. Ook al weet ik dat er mannen bestaan die verhalen aandikken om ‘zielig’ gevonden te worden, het leek allemaal een beetje dichtbij te komen. Na een aantal favoriete liedjes van Lana del Rey was ik alles weer een beetje ‘vergeten’ en ik ging ik weer met de volle 100% door. Yeah! 

Lees ook de vorige columns van Nanda!Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.