Een vergrijsde vagina? Oplossing: My New Pink Button!

Lichaam door Kristie

Er is weer een nieuw beauty item in town! My New Pink Button: dé oplossing voor een eigenlijk niet zo bekend fenomeen. De kleurstof, verkrijgbaar in vier tinten, gaat namelijk de euh... tja, vergrijzing van je schaamlippen tegen.

De vergrijzing van je vagina? Ja, de vergrijzing van je vagina. Want waar ons lichaam overal zo'n beetje dezelfde kleur heeft (nja, je borsten zijn waarschijnlijk twee witte koplampen sinds afgelopen vakantie op Cherso, maar je snapt wat we bedoelen), kan je poezelige poesje soms een ietwat andere kleur hebben. We kunnen nu een grapje over Fifty Shades of Grey maken, maar dat doen we natuurlijk niet...

Amazon verkoopt dit vajayjay-product voor € 27 en het is verkrijgbaar in verschillende tinten roze: Ginger, Marilyn, Audrey en Bettie. De crème is eigenlijk gewoon een cosmetische kleurstof voor je private parts.


De donkerste kleur is voor vrouwen die het aandurven om hun vagina een echte bordeauxrode kleur te geven, aldus de webshop. De kleur Marilyn daarentegen is meer wat voor beginners, het geeft een lichte kleurverandering. Voor ieder is er dus wel wat wils, hoezee!
 
De oplossing voor het probleem
Dus… veel vrouwen zullen waarschijnlijk niet eens wéten welke kleur het down there heeft. Maargoed, het kan zijn dat je bij jezelf wat vergrijzing spot daaronder. Al kunnen we ons ook niet voorstellen dat je dagelijks met een spiegeltje de ontwikkelingen in de gaten houdt. Toch was er iemand die de vergrijzing bij haarzelf spotte en dé oplossing heeft gevonden. De crème is namelijk ontworpen door een schoonheidsspecialiste. Zij ging online zoeken naar oplossingen en ontdekte dat veel andere vrouwen hetzelfde ‘probleem’ hadden. Toen besloot ze maar om zelf iets te bedenken en dat werd dus My New Pink Button.
 
De kleuren v.l.n.r: Marilyn, Bettie, Ginger en Audry.
 
Te ver

Natuurlijk, we verzorgen onze vagina altijd al goed door het oerwoud enigszins in bedwang te houden en af en toe een Lactacydje kan ook geen kwaad. Toch nemen de plastische ingrepen op dit gebied wel toe en wordt het voor sommige vrouwen een echte obsessie om de mooiste punani te hebben. Alsof de hele wereld ‘m moet zien. Toch is My New Pink Button een stap die voor sommigen te ver gaat. Nu is een potje met crème nog altijd beter dan allerlei enge operaties, toch? De enige merkbelofte die wordt gedaan, is dat je vajayjay weer een ‘jeugdige’ roze kleur krijgt, aldus Daily Mail.

Maar blijft de crème dan permanent op je edele delen aanwezig? Nee, dat niet. De kleurstof is tijdelijk en wordt aangebracht met een hulpmiddel dat vergelijkbaar is met wattenstaafjes. En het heeft een onmiddellijk effect, dus je kunt meteen de deur uit met je nieuwe, jeugdige roze flamoes. Wie hem dan ook mag zien.

Het pakket bestaat uit 20 wegwerpbare applicators, een mengschaaltje, de kleurstof voor op je schaamlippen en een instructiegids. 
 
De meeste reacties zijn nogal cynisch (ja, echt) en velen zien er niet echt de noodzaak van in. Toch zijn de meeste crèmes ondertussen wel uitverkocht...

Wist jij dat euh... vergrijzing bij de poes vaker voorkomt? En wat vind jij van dit product: belachelijk of bruikbaar?