Hip de piste op: dat doe je zo!

Mode & trends door Marleen_S
Leuk hoor: spelen in de sneeuw bovenop een skipiste, maar je ziet er altijd zo a-sexy uit. Zonde, want tussen het vallen en opstaan door moet je natuurlijk wel indruk maken op de skileraar. Zo stap jij hip op die ski's!

Na regen komt zonneschijn en na een natte herfst komt... de winter! Helaas blijven prachtige winter wonderland taferelen - lees: meters sneeuw en een heerlijk winterzonnetje - in ons kikkerlandje nogal vaak uit. Gelukkig liggen de mooiste wintersportplaatsen binnen handbereik.

En als die plek uitgekozen is, is het tijd om je ski-outfit te scoren. Mutsje op, skibril op je neus en warme handschoenen aan! De mooiste accessoires om modeverantwoord op de piste te verschijnen, zetten wij voor je op een rijtje.

Shop je ski-outfit bij Sinner!
Enthousiast geworden na het zien van al deze mooie ski-accessoires? In de online shop van Sinner vind je nog meer handige gadgets die je niet kunt missen tijdens de sneeuwpret. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koordje om je bril niet te verliezen? Of zonnebrand om je toet te beschermen tegen de felle zon? Je vindt het allemaal hier. De nieuwe collectie voor aankomend wintersportseizoen staat namelijk al helemaal voor je klaar. 

In welke outfit daal jij het liefste met je snowboard of ski's van de piste af?