Tip: De stylingproducten van Cloud Nine

Haar door Redactie Ze.nl
Ken je dat? Je hebt een zakelijke meeting of 'n feestje waarbij je je vrouwelijke charmes in de strijd wilt gooien, maar je haar zit als een dood vogeltje op je hoofd. Ze.nl heeft een tip: de superfijne stylingproducten van Cloud Nine!
 
Tuurlijk, die krultang van € 25 in de aanbieding kun je ook kopen. Niks mis mee; althans, als je liever niet te veel geld uitgeeft aan je uiterlijk en je dan ook niet te veel van een product verwacht. Maar wij van Ze.nl investeren liever in een goed stylingproduct wat jaren mee kan en waarmee we écht goede resultaten krijgen. Dag futlozen sprietjes, hallo mooi gestyled en volumineus haar!
 
Cloud Nine
Cloud Nine is een merk met kwalitatief goede stylingproducten die echt resultaat opleveren. Eigenaresse Evelien de Vries (ze is pas 23 jaar en heeft nu al een goedlopend eigen bedrijf!) van Cloud Nine kwam bij ons op kantoor om de producten voor ons te demonstreren. Ze ontdekte deze stylingapparaten een aantal jaar geleden in het buitenland en ging op onderzoek uit of deze al in Nederland te verkrijgen waren. Niet dus! Omdat ze er zo enthousiast over was, besloot ze ze zelf te importeren en te verkopen. De producten zijn dan ook in de webshop verkrijgbaar, maar ook bij topkappers als John Beerens en Toni & Guy.
 
Evelien showt de producten en test ze bij Danique en bij zichzelf

Danique en ik waren werden direct heel enthousiast toen Evelien de stijl- en krultangen demonstreerde. Doordat de producten van een hoge kwaliteit zijn, werken ze heel snel en effectief. Zelf zet Evelien bijvoorbeeld elke ochtend rollers van Cloud Nine in haar haar en dit kost haar een kwartier. Valt heel erg mee toch? Nu zul je er in het begin langer over doen, maar oefening baart kunst. Een aantal producten op een rij waar wij erg enthousiast over zijn, staan hieronder beschreven.
 
Stijltangen
Cloud Nine heeft diverse stijltangen in het assortiment van € 99,50 oplopend tot € 179,50. Een van de allerfijnste dingen aan deze stijltangen is dat je niet hoeft te wachten totdat ‘ie warm is. Nadat je de stekker in het stopcontact steekt, is ‘ie dat vrijwel direct namelijk! Je hoeft  ook maar één keer de stijltang over een pluk haar te halen voor een glad resultaat. Bovendien zijn de tangen van een zeer goede kwaliteit, wat heel belangrijk is want je wilt je haar niet beschadigen natuurlijk. Wil je je haar snel droog hebben zodat je het kunt stylen, dan hebben we nog een tip: de Magical Quick Dry Potion. Spuit dit in je haar voordat je gaat föhnen en je bent veel sneller klaar. Proberen is geloven…
 
De favoriete producten van Karin & Danique
 
The O
Waar Danique van Girlscene en ik (Karin) vooral mee kampen: te dun haar. Urenlange klaagsessies zijn al op de redactie voorbij gekomen over ons piekerige, dunne haar zonder enige vorm van volume. Daarom is The O dan ook onze favoriet. Met dit product kun je namelijk van een piekerig coupje je haar veranderen in een va va voom-coupe! De rollers (in verschillende maten verkrijgbaar) warm je even op in The O Pod (dit duurt vier seconden), waarna je ze inbrengt. Door het inductiesysteem zijn de rollers niet te warm in je hand, maar worden ze goed warm in je haar. Je hoeft ze niet vast te zetten, ze blijven door het materiaal (een soort klittenband) vanzelf zitten. Op de rollers zit een heel klein lampje dat verkleurt als je de rollers eruit mag halen. En dan weet je niet wat je ziet: volume! Perfect voor als je een feestje hebt en je eens een keer met een écht mooie coupe binnen wilt stappen. De prijs? Het is een investering, maar dan heb je ook wat: € 275,50 - inclusief rollers, klemmen en de Amplify Spray.
 
Bij Karin werden bovenin haar haar de rollers van The O ingezet. Zie je het verschil met haar haren onderaan?
 
Krultangen
Wil je geen stijl haar, geen volume, maar mooie krullen? Met de krultangen van Cloud Nine kun je hele strakke pijpenkrullen à la Roy Donders creëren en wat lossere, natuurlijkere krullen en waves – dan doe je je haar wat schuiner om het apparaat. Er zit een speciaal hittebestendig handschoentje bij zodat je je hand niet kunt verbranden. De tang warmt heel snel op en je krullen blijven de hele dag zitten. De tangen zijn verkrijgbaar vanaf € 149,50 tot € 159,50. Als je een product bestelt, wordt dit altijd in een mooie verpakking geleverd.

Korting voor leZeressen

Zie jij jezelf wel met zo'n va va voom-kapsel rondlopen? Goed nieuws: met de code ZENL25 krijgen Ze-leZeressen 25% korting! Voor meer informatie over de producten en het bestellen van jouw nieuwe haaritem met korting, kun je kijken op de website van Cloud Nine. De kortingscode is geldig tot 1 januari 2014.