Geheimen van een webcamgirl: Surprise

Intiem door Nanda
Op een avondje vrij kroop ik achter de computer om te chatten. Op veel websites is het niet toegestaan om als ‘dame’ jezelf te promoten voor je website en/of diensten. Terwijl ik mezelf juist regelmatig aanprijs op zulke chats…
 
Een jongen sprak mij aan en we raakten met elkaar in gesprek. Hij liet weten dat mijn profiel hem wel aansprak en dat hij wel zin had in een (betaalde) date. Eerlijk gezegd dacht ik bij mezelf dat het grootspraak was, dus ik gaf er niet zoveel aandacht aan. Toch bleef hij dit zeggen, dus ik gaf hem mijn (werk)telefoonnummer. Niet veel later ging de telefoon en nam ik op.
 
“Hallo daar, ik zei toch dat ik interesse had?”, en daarna stelde hij zichzelf voor. Van de naam had ik nog nooit gehoord en daarom herhaalde ik het. Hij benoemde zijn naam, spelde het voor me zodat ik mee kon schrijven en liet weten dat het Turks was. Zijn leeftijd was 25. “Lukt het je om naar mijn woonplaats te komen? Ik wil wel wat uurtjes met je samen zijn...”, zei hij. “Dat lukt mijn chauffeur prima en ik leer je graag kennen. Hoelang wil je samen zijn met mij?”, en ik pakte ondertussen een memoblaadje en een werkende pen om een notitie te maken voor de chauffeur. Ook opende ik even Google Maps, om te checken of het adres inderdaad bestond. 
 
 
Flatgebouw
Daarna WhatsApp’te ik naar chauffeur nummer 2 die beschikbaar was (ik heb inmiddels 2 eigen chauffeurs) dat we een ritje hadden. De chauffeur liet weten er direct aan te komen. Na een goed uurtje rijden waren we bijna bij zijn straat, dus ik belde hem om te zeggen dat ik er bijna was. We kwamen aan bij een onwijs groot flatgebouw. De chauffeur zette zijn auto neer op de laatste parkeerplaats, ik sprak met hem de tijd af wanneer hij mij moest bellen.

Nadat ik op de bel had gedrukt ging de deur automatisch open. Daar stond ik dan; in een enorme hal met figuurlijk miljoenen brievenbussen, veel trappen en sombere tegels. Het rook er niet fris en ik had geen idee wat ik van deze avond kon verwachten. In ieder geval zeker geen villa met een openhaard en ijsberenvel... Let’s go back to basic. Ik besloot maar een grauwe betonnen trap op te lopen, en plots zag ik een bord met de huisnummers en pijlen. Na een minuutje of vijf zoeken - inclusief terug lopen, naar boven en beneden, naar buiten en toch naar binnen - had ik het geloof ik gevonden en belde ik aan. 
 
 
Doe of je thuis bent
Een slanke jongen, op het iele af, deed open. “Gelukkig, je bent toch gekomen. Kom binnen in mijn huisje”, en hij liet me vriendelijk binnen. “Doe maar of je thuis bent”, zei hij en nam mijn jas en sjaal aan. “Buiten is het koud, ik heb de verwarming al hoger gezet.” In de keuken stelden we onszelf nog aan elkaar voor. Hij was net zo groot als ik; tegen de 1.70, kort bruin haar, grijze joggingbroek aan en een wit haltershirt. “Ik heb nog geen boodschappen gedaan, lust je thee?” Eigenlijk vind ik thee helemaal niet lekker maar ik wilde geen partypooper zijn. “Ja lekker”, en ik ging op de bank zitten en keek om me heen; een onwijs grote tv, glazen salontafel, Turkse blauwe gordijnen en daar hield het eigenlijk wel mee op. “Woon je hier al lang?”, vroeg ik hem. “Nee pas een halfjaar, maar ik doe het langzaam aan.” Dat was te zien ja. 
 

Surprise
De jongen zette de thee neer en kwam naast mij op de bank zitten. Eigenlijk verwachtte ik iets, een toenadering ofzo, maar we begonnen te kletsen over vakanties, huizen, zijn woonplaats, mijn woonplaats, auto’s, uitgaan, seks, seks en seks. De tijd vloog voorbij en we waren toch écht al anderhalf uur aan het kletsen en inmiddels had ik al drie koppen thee op. 

Langzaam aan begon er wat actie te komen en leek het nog op de boeking die ik eigenlijk in gedachten had. Na de daad lagen we nog na te genieten in elkaars armen. We kletsten nog wat, tot hij begon over... z'n vriendin. "Ze is op vakantie naar Turkije. En de komende drie weken is ze nog daar, ze is pas vier dagen weg..."  

Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op deze superchille en vooral gezellige boeking. Voor mij is dit niks nieuws.

Lees ook de vorige columns van Nanda!


Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.