Wat zijn borsthaar over hem zegt

Lichaam door Marleen_S
Heb jij geen handige, maar eerder een harige Harry in je bed liggen? Of moet je lover niet de tuin, maar die appelboom op zijn eigen buik snoeien? Voordat je in de weer gaat met hete wax: zijn borsthaar zegt meer dan je denkt.

 
Of hij nou behangen is met een harig vestje of dat hij/jij het moet doen met die drie korte stekeltjes die ergens verspreid over zijn buik zitten: borsthaar maakt de man. En je hebt ze in vele soorten en vele euhm, maten. Kijk en vergelijk.  
 
Love on top
Liefde gaat boven alles. Letterlijk, want zijn wilde haren bevinden zich voornamelijk op het bovenste gedeelte van zijn goddelijke lijf. Dat is mooi, want zo heb jij prima uitzicht op zijn sixpack. En lucky voor hem: zijn man boobs worden zo mooi verborgen. Win-winsituatie dus.
Dit maakt hem sexy: Als jullie samen op de bank voor de tv liggen te knuffelen, vind jij met je hoofd een lekker plekje op zijn harige borst. Hmm, zacht en warm.
De snoeischaar erin als… Hij de boel daarboven in bedwang moet houden met een behaatje uit jouw ladekast en hij een grotere cup heeft dan jij.
Wat dit over hem zegt: Dit is een man die niet bang is om zijn gevoelige kant naar boven te halen. Een relatie betekent voor hem open en eerlijk zijn. En zoals het een echte vent betaamt zet hij niet alleen zijn borsthaar, maar ook zijn vrouw on top. Zij is alles voor hem.


De appelboom

Hoge bomen vangen veel wind en als meneer zijn blouse iets te ver open heeft staan, waait zijn borsthaar er vrolijk uit. Echter, dalen we meer naar de wortel van de boom dan is er vrij weinig meer te spotten. Het gebeurt vooral in de zijtakken.
Dit maakt hem sexy: Een klein bosje borsthaar komt net boven het randje van zijn V-hals trui uitsteken en schreeuwt je tegemoet: hier schuilt een echte man onder.
De snoeischaar erin als… De boom meer nijgt naar een treurwilg.
Wat dit over hem zegt: Hij heeft er nogal een handje van om zichzelf boven de massa te verheffen. Maar goed, laat zijn arrogantie je niet afschrikken, want zelfs deze stoere vent heeft een klein hartje. Het duurt alleen even voordat hij dat durft te laten zien.  

De landingsbaan

Als jouw lichaam een Boeing 747 was, was zijn borsthaar een landingsbaan van Schiphol. Zijn haar roept je om jezelf op hem te werpen en hem te knuffelen. Het is zoals een vliegritje: je belandt vrijwel altijd veilig in zijn armen.
Dit maakt hem sexy: Het is de perfecte combinatie van een stukje bloot en een bescheiden bodembedekking waardoor zijn heerlijke bovenlijf mysterieus door het tapijtje heen schijnt.
De snoeischaar erin als… Zijn landingsbaan een zijweg inslaat en zijn sixpack of bierton dreigt te verhullen.
Wat dit over hem zegt: Bij hem kun je je met een gerust hart veilig voelen. Hij beschermt je tegen alles en iedereen, helaas soms behoorlijk tegen het irritante af. Snel jaloers kan hij daarom wel gauw zijn, maar met zijn puppyogen vergeef je het hem wel.  

Het sexy streepje

Mannelijke celebs laten nog net geen extensions zetten om ook zo’n kek streepje van hun navel tot zijn klokkenspel te creëren. Duidelijk is: de streep is hip en happening. Subtiele mannelijkheid met oog voor detail.
Dit maakt hem sexy: Alles. Alles maakt hem sexy. Dat streepje is de kers op de taart en verwijst je subtiel naar wat er beneden in zijn boxer schuilt. Het schreeuwt seks.
De snoeischaar erin als… Je problemen hebt met Mr. Sexy in je bed. Niemand toch? Kaal is ook maar zo kaal, dus lekker laten staan dat streepjespatroon.
Wat dit over hem zegt: Hij is hot. Echt heter dan heet en daarom moet hij de vrouwtjes vaak van zich afslaan. Maar als jij z'n meisje bent, behandelt 'ie je als zijn prinsesje. Eén ding is zeker: in bed zal deze casanova je niet teleurstellen. Nodig hem vooral uit voor een one night stand die je nooit zal vergeten. 
 
De backpack
Zijn backpack vouwt zich nog net niet als een sjaal om zijn nek heen, maar het scheelt niet veel meer. In tegenstelling tot zijn borst (waar borsthaar zijn naam ook aan dankt) is zijn hele rug bekleedt met een warm tapijt.
Dit maakt hem sexy: Als hij in de tuin wild zijn blouse aan stukken scheurt om de oude berk omver te hakken. Die oerkracht, zijn mannelijke onbedwingbare haargroei... Grr, word je wild van.
De snoeischaar erin als… Je de haren door zijn trui in je handen voelt prikken als je hem knuffelt. Terwijl je handschoenen aan hebt.
Wat dit over hem zegt: Hij is een avonturier die graag de hele wereld afreist. En het liefst met een trouwe partner aan zijn zijde. Hij kan een tikkeltje wild zijn en niet voor rede vatbaar, maar na een stevige ruzie is hij degene die als eerste sorry zegt.

De verloren zoon

Die spriet daarbovenop zijn borstkas is nauwelijks met het blote oog te zien, maar hij wijst je er keer op keer op dat hij ‘nu echt begint door te komen’. Middeltjes om de haargroei te bevorderen prijken op zijn kant van de wastafel en jij mag alleen maar braaf knikken en samen met je lover die ene haar bemoedigen.
Dit maakt hem sexy: Zijn kale bast laat niks aan de verbeelding over. Gelukkig maar, want zijn lijf wil je voor geen goud missen.
De snoeischaar erin als… Je lover zijn enkeling heilig verklaard. Als er ook maar een pincet te dichtbij komt, raak hij in paniek. In zijn slaap er hardhandig uitrukken dus.
Wat dit over hem zegt: Hij is een beetje een einzelgänger, maar achter zijn introverte persoonlijkheidje schuilt een romantische ziel. Hij valt niet erg op, maar kijk bij hem net iets verder. Hij zal je zeker verrassen! 

Het fleecevest

In de zomer wordt hij nauwelijks bruin, omdat hij, nou ja, een dekentje van haar heeft over zijn hele bovenlijf. Het is daarentegen wel lekker warm tijdens de horrorwinters van Nederland, maar al die laagjes laten hem dikker lijken dan hij is.
Dit maakt hem sexy: Tja… Je moet er van houden zullen we maar zeggen. Van een uit de kluiten gewassen kingsize haarbal.
De snoeischaar erin als… Als hij zelfs in de winter een zomerjas moet dragen omdat hij niet meer in een normale winterjas past vanwege zijn te dikke ‘trui’.
Wat dit over hem zegt: Dit is een man met een warme persoonlijkheid die graag zo snel mogelijk zijn eigen gezinnetje start. Familie staat bij hem hoog in het vaandel en het uiterlijk? Daar geeft hij niks om. Zolang het maar van binnen goed zit. 

Welke borsthaarmode vind jij het mooist bij jouw man staan?