Hi, ha, horoscoop: Februari

Psyche & spiritualiteit door Marleen_S
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

 
Ram (21 maart – 20 april)
Oe la la! Als je single bent ga jij een heel interessant iemand ontmoeten die jou compleet in vuur en vlam zet. Maar als bezette vrouw ben je niet automatisch veilig. Je krijgt ineens hele heftige gevoelens… maar niet voor je lover. Ai, pas op.
Jouw Valentijnscrush: Ewan McGregor
Dagen der Liefde: 9 en 11 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je wilt eigenlijk zeker weten of jouw lover of nieuwe vlam voor je gaat. Zo kom je erachter.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Je kan nog weleens koppig uit de hoek komen. Zeker personen die je net hebt ontmoet, schrik je daarmee af. En wellicht ook de potentiële Ware. De situatie kan nogal awkward worden door de spanningen, dus probeer wat te relaxen en laat je gewoon mee voeren door de liefde.
Jouw Valentijnscrush: Taye Diggs
Dagen der Liefde: 22 februari
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Relaxed worden als Steenbok doe je niet zo gauw, dus je kan wel wat hulp gebruiken. Met deze tips gaat het jou lukken.
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Nou, je krijgt nogal een berg kritiek te verduren deze maand. De liefde is helaas een beetje ver te zoeken. Op je werk loopt het niet zo soepel en zelfs je vriendinnen maken ineens nare opmerkingen. Laat je niet kisten en gooi je hoofd omhoog!
Jouw Valentijnscrush: Ben Affleck
Dagen der Liefde: 9 en 19 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Terwijl je vriendinnen en je baas met het vingertje naar je wijzen, moet je voor jezelf wat liever zijn. Zoals deze dingen die je jezelf mag vergeven.
 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Je bedoelt het goed, maar alles wat je zegt lijkt maar niet aan te komen. Je opbouwende kritiek en goedbedoelde adviezen slaan niet zo goed aan. Denk dus drie keer na voordat je wat zegt. Zeker als bezette vrouw, want je lover is er extra gevoelig voor.
Jouw Valentijnscrush: Tom Cruise
Dagen der Liefde: 10 februari
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Jij kunt gewoon echt je mond niet houden. Waardoor je nogal in gênante situaties terechtkomt.
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Van Valentijnsdag krijg je altijd een beetje de kriebels in je buik. Van irritatie, want al die poespas: je hebt er maar een hekel aan. Logisch dat je wat prikkelbaar bent deze maand. Wees je hiervan bewust en reageer je niet af op je omgeving.
Jouw Valentijnscrush: Michael Bublé
Dagen der Liefde: 16 februari en 25 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl momentje: Waar je jezelf heerlijk kunt afreageren? In de sportschool. Enne, vergeet dan niet deze sportoefeningen te doen.
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan. Niet heel gek dat je nog eens inzoomt op je relatie of op je not so happy single leven. Ben je tevreden? Ben je gelukkig? Je zult zien dat, wanneer je antwoorden probeert te vinden op deze vragen, er ineens een hoop oplossingen voor de deur staan. Ook voor hele oude problemen.
Jouw Valentijnscrush: Wentworth Miller
Dagen der liefde: 3 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Als je even niet zo blij met jezelf bent, dan helpen deze geluksmomentjes je er zo doorheen.
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Je hebt tonnen energie en wilt het liefst in zeven sloten tegelijk lopen. Probeer deze energie juist een beetje op te sparen voor komende maand, want je zult het nodig hebben. Werk vooruit, laat je wat vaker verwennen en stel belangrijke beslissingen niet uit.
Jouw Valentijnscrush: Tinie Tempah
Dagen der Liefde: 11 februari, 14 februari en 22 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hoe kun je je energie nou beter sparen dan lekker creatief te knutselen aan de keukentafel? Probeer deze DIY’s met washitape dan even.
 
Stier (21 april – 20 mei)
Jij bent een echte powervrouw. Zeker de komende weken sta je sterk in je schoenen. Maar ook al denk je alles en iedereen aan te kunnen, vergeet niet om hulp te vragen als het water je aan de lippen komt. Dat maakt je alleen nog maar sterker.
Jouw Valentijnscrush: David Beckham
Dagen der Liefde: 26 februari
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Jij als powervrouw staat niet alleen op deze wereld. Laat deze powervrouwen een inspiratie voor je zijn.
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Liefde geef jij in overvloed en vooral in de maand februari is er een speciaal iemand uit je omgeving die jouw onverdeelde aandacht goed kan gebruiken. Of het nou je lover is die je een beetje hebt verwaarloosd of je vriendin die in zak en as zit: geef ze net even dat beetje meer aandacht dan normaal.
Jouw Valentijnscrush: Bruno Mars
Dagen der Liefde: 4 en 6 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl momentje: Je wilt je vriend best wel in de watten leggen, maar waarmee dan? Nou, dit zal je goed op weg helpen.
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
De maand februari staat voor jou niet in het teken van de liefde, maar vooral in die van ontspanning. De weken verlopen met veel stress op je werk, dus belangrijk is het om ook even tot rust te komen met beste vriendinnen om je heen.
Jouw Valentijnscrush: Ian Somerhalder
Dagen der Liefde: 16 februari en 18 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl momentje: Tja, ontspannen. Hoe doe je dat eigenlijk? Nou, zo!
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Op de werkvloer gaat het even niet zo lekker. Die irritante collega zit je in de weg en de baas vermoedt dat je maar een beetje rondhangt op kantoor. Kom voor jezelf op en laat zien waarom jij werknemer van de maand moet worden. De liefde van de baas gaat via een overzichtelijke stapel afgemaakte projecten.
Jouw Valentijnscrush: Ashton Kutcher
Dagen der Liefde: 8 februari
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je lijkt zo hard als beton van buiten, maar je collega’s weten niet dat je ze soms best te lijf wil gaan. Deze tips helpen je.
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Jouw sociale skills stijgen de pan uit deze maand. Je ontmoet nieuwe mensen, bent sympathiek tegenover iedereen en zelfs de grootste chagrijn krijg je aan het lachen. En Cupido helpt je ook een handje, want in ook in je liefdesleven gaat het als een speer.
Jouw Valentijnscrush: Jensen Ackles
Dagen der Liefde: 14 februari, 22 februari en 24 februari.
Jouw Zinderende Ze.nl momentje: Hoe je dat positieve gevoel vasthoudt? Door te leren van de El Positivo’s in deze wereld.

Wat staat er voor jou in de sterren geschreven deze maand?