Seks & relaties / Relaties
Relaties

Onzeker over samenwonen? Gebruik the secret storage service!


Misschien woon je al samen, misschien gaat dit binnenkort gebeuren. Je hebt besloten het gewoon te doen, maar soms… soms twijfel je of hij wel De Ware is. Daarom is er nu een nieuwe break-up service, die je spullen voor je bewaart.

Wanneer jij en je lover besluiten samen te gaan wonen, heb je vaak allerlei spullen dubbel: een waterkoker, wasmachine, servies, broodroosters, televisie: noem het maar op. Daar is geen ruimte voor in jullie nieuwe stulpje! Probleem twee: je bent eigenlijk ook ietwat gespannen en weet je niet of het goed gaat met jou en je hubby onder één dak. Voordat je al jullie dubbele spullen verpatst of weggeeft, kun je je spullen in een opbergruimte laten bewaren. Want hoe zuur zou het zijn als jullie straks onverhoopt toch uit elkaar gaan? Met deze service kun je dan gewoon weer je oude spulletjes tevoorschijn halen. Scheelt in ieder geval een hoop gedoe, toch? 


In het geheim
Dit initiatief werd bedacht door de Britse organisatie Lovespace en wordt 'the secret storage service' genoemd. En dat is niet voor niks: het is natuurlijk de bedoeling dat je dit achter de rug van je lover om regelt. Zou sneu zijn als hij erachter komt dat je helemaal niet zo zeker bent van je zaak, toch?

In ieder geval sta je na jullie break-up niet met lege handen op de stoep en kun je je portemonnee lekker dichthouden. Het blijkt namelijk dat samenwonende koppels twee keer meer kans hebben om uit elkaar te gaan, vergeleken met getrouwde partners. Steve Folwell, de manager van Lovespace, vertelt: “We willen mensen helpen die er moeite mee hebben om samen te gaan wonen. Als je er geen geheim van maakt dat je je spullen hebt laten opbergen, blijf je jezelf zien als vrijgezel en dat zal een koppel niet gelukkiger maken. Daarom besloten wij deze geheime dienst te bieden, waarbij je je vorige leven in een doos kunt bewaren.”

Experiment
In eerste instantie is deze service een soort experiment. Ze willen namelijk eerst zien hoe er op dit project gereageerd wordt, aldus Daily Mail. Mocht er veel interesse voor zijn, dan wordt dit een permanente service. Britse koppels die binnenkort gaan samenwonen kunnen het eerste jaar gratis van ‘the secret storage service’ gebruik maken, maar let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Zou jij ooit gebruik maken van zo'n service?