Lifestyle / Celebs
Celebs

Facebook-fitties en Twitter-twisten tussen celebs


Social media zijn naast het delen van zeer interessante informatie (nu douchen, dadelijk cruesli eten) ook plekken om lekker te klagen. Celebs zijn er ook dol op! Dit levert heerlijke Facebook-fitties en Twitter-twisten op...
 
1. Kelly Osbourne versus Lady Gaga 
Kelly Osbourne en Lady Gaga hebben al een tijdje ruzie in Twitter-land. Nadat Gaga een verjaardagstaart aanbood, kon Kelly dit dan ook alles behalve waarderen. “Ik wil niet ondankbaar zijn, maar waarom zou je me een taart sturen via mijn moeder in een land aan de andere kant van de wereld?”, aldus de jarige job op haar Twitter-account. Ook postte ze een foto van de taart met het onderschrift: "StefaniStopIt", waarin ze Gaga’s echte naam gebruikt. Gaga daarentegen reageerde heel kalm: “Het was bedoeld als een poging tot vrede. Gefeliciteerd.” 
 
 
2. Hardnekkig bewijs 
Ook tussen Amanda Bynes en Rihanna was er een Twitter-ruzie gaande. Zo schrijft Amanda: "Chris Brown sloeg je in elkaar omdat je lelijk bent." "Zie je nou wat er gebeurt wanneer zo’n persoon geen professionele hulp krijgt?", antwoordde Rihanna hierop. Waarop Amanda weer de – virtuele – klap teruggaf door te zeggen dat ze zelf professionele hulp nodig heeft. Alle tweets zijn daarna verwijderd, maar natuurlijk hebben wij hardnekkig bewijs.
 
 
3. Forever Belieber 
Drake Bell plaatste een geniepige opmerking naar Justin Bieber. Zo schreef Bieber: "Aan het schrijven", waarop Drake reageerde "Yeah right". Niet veel later werd de Nickelodeon-acteur gebombardeerd met haattweets van Beliebers. Foto’s van grote keukenmessen tot knuppels vlogen hem om de or..ehh.. timeline. Hierop reageerde Bell weer: "Ik heb niet veel naar de liedjes van Justin Bieber geluisterd, maar zijn songs moeten vol haat en woede zitten want dat is tenminste waar Beliebers vol mee zitten."
 
4. Facebook-fittie to the max
Of het een échte fittie, of goed fotoshop werk is... wij denken eigenlijk het laatste. Maar, kijk en smul… 
 
 
5. Mariah Carey versus Nicki Minaj 
In het programma American Idol beledigde Mariah Cary haar collega Nicki Minaj door te zeggen dat ze nog nooit een nummer 1-hit in de Billboard hot 100 heeft gehad. De rapster kon het dan ook niet laten om haar frustratie te uiten op social media. "Wat jij zou moeten doen (met je dikke kont) is jezelf afvragen waarom een vrouw, die zo succesvol is op haar leeftijd, nog steeds zo onzeker is, en bitter." Gevolgd door een tweet waarin ze zegt dat Mariah Carey wordt ingeruild voor Jennifer Lopez in het programma: “Al die nummer 1-hits, en dan toch bellen de producers JLo. Ik denk dat een mooie persoonlijkheid, zelfverzekerd zijn en goede kritiek geven toch belangrijker is.”
 

Welke fittie vind jij het sappigst?