4 Dingen die we kunnen leren van Beyoncé

Celebs door Vrouwen redactie

Als er iemand een power woman is dan is dat Beyoncé wel. Ze danst, ze zingt en is haar eigen manager. Buiten jaloers zijn op deze mooie dame kunnen we ook nog eens heel wat van haar leren:

1. Probeer je baan en je persoonlijke leven van elkaar de scheiden
Beyoncé heeft het moeilijk gehad met het ontslaan van haar manager, omdat hij ook haar vader is. Ze besloot dat ze wilde gaan voor totale zelfstandigheid. Ze heeft gezegd dat ze een vader nodig had, niet een vader/manager. Ze dwong zichzelf dus om werk en privé van elkaar te scheiden.

2. Vraag jezelf: ‘Wat wil ik?’
Nadat ze haar vader ontsloeg als manager besloot Beyoncé zichzelf te gaan managen. Hierdoor moest ze goed nadenken over wat ze nou echt zelf wilde en wat haar gelukkig zou maken. Als je door hebt wat je nou eigenlijk wilt zul je ook de goede kant op gaan.

3. Hou je privéleven privé
Beyoncé deelt niet alles over zichzelf of haar famillie met de wereld. Ze heeft geen Twitter en besluit zelf wanneer ze iets belangrijk genoeg vindt om met de wereld te delen. Ze roddelt nooit over andere sterren en probeert haar dochtertje zo veel mogelijk buiten beeld te houden. Haar privéleven is heilig voor haar.


4. Blijf bij je visie
Weet wat je wilt en ga ervoor! Beyonce zorgt voor haar eigen shows, produceert haar eigen albums en heeft totale controle over haar optredens. Ze is niet verlegen en gaat uitdagingen aan. Als een professionele vrouw moet je dicht bij jezelf blijven en aan je eigen visie vast blijven houden.


Bron,bron,bron,bron,bron