Ze verdient geld door zich te laten pletten

Lichaam door Mariëlle
Kun je het je voorstellen? Je wordt op een dag wakker en je weet eindelijk wat je met je leven wilt doen: voor de kost laat je je pletten door moddervette vrouwen. Het is een levensgevaarlijk beroep. Het zou je baan maar zijn…

We bereiken allemaal het moment in ons leven dat we weten wat we met ons leven willen. Een ambitie die we willen najagen. Odette Delacroi heeft zo haar eigen idee over hoe ze haar toekomst wil inkleuren. Toen ze erachter kwam dat sommige mensen ervoor betalen om vrouwen geplet te zien worden door dikke vrouwen, vielen alle puzzelstukjes op de plek. Dit is wat ze wilde.


Odette Delacroi werd een professionele geplette vrouw. Ze is maar klein en tenger. Juist daar willen mensen rijkelijk voor betalen. Soms laat ze zich zelfs door vijf dikke vrouwen pletten. Reken maar uit: dan kan er zomaar ongeveer 700 kilo op haar liggen. Het beroep is niet zonder risico. Haar lijf moet het wel kunnen houden. Door het gewicht van de andere vrouwen kan ze botten breken en haar ingewanden kunnen worden aangetast. En wat dacht je van haar ademhaling? Hoe krijgt ze in Godsnaam nog lucht als ze door honderden kilo’s tegelijk wordt geplet?


Volgens Odette houdt ze soms gewoon haar adem in, wat ze tot wel vier minuten kan volhouden. Als we eraan denken krijgen we het al benauwd. Ze vreest wel eens voor haar leven en ze krijgt soms geen lucht als ze door onwijze memmen wordt geplet. En toch vindt ze haar job heerlijk. Ze heeft er inmiddels genoeg geld mee verdiend om een ruim huis te kunnen kopen. Ieder z’n ding. Laat ons maar lekker de hele dag tikken, daar worden we een stuk gelukkiger van.

De foto's hierboven zijn trouwens niet van Odette. De originele foto's kun je hier bekijken.

En? Heeft ze een verpletterende indruk op je gemaakt?