WIN: Weight Watchers Combi Pas

Winacties door Redactie Ze.nl

Met deze prijsvraag maak je kans op één van de vijf Combi Pas-abonnementen van Weight Watchers. Hiermee combineer je twee manieren om af te vallen: via de wekelijkse Weight Watchers-meetings met groepssupport, of zelfstandig via Weight Watchers Online. Deze twee manieren in combinatie met elkaar geven je onbeperkt toegang tot de meetings én 24/7 de gelegenheid om gebruik te maken van de online tools. De Weight Watchers Combi Pas helpt je om nog beter af te vallen, en een levensstijl aan te nemen die gebaseerd is op gezonde eet- en leefgewoontes.

Kortom: met één van de vijf Weight Watchers Combi Passen krijg je drie maanden lang flexibele begeleiding bij het afvallen, precies hoe het bij jouw leven past! Kijk voor meer informatie op de website van Weight Watchers!


Ze.nl mag in totaal vijf keer een Combi Pas-abonnement van drie maanden, ter waarde van €117,- weggeven! De abonnementen worden automatisch na drie maanden gestopt.

Om kans te maken op één van de drie abonnementen die we via de site weggeven, moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

Daarnaast geven we via onze 

Twitter nog eens twee Combi Pas-abonnementen weg! Om kans te maken op een abonnement via Twitter: volg @Ze_nl en retweet ons bericht!


De beide winacties lopen tot en met 26 april. Door mee te doen aan één van de winacties, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.