WIN: Boek Neem nooit afscheid

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Misschien nog moeilijker dan je kind voor het eerst naar school brengen, is het om het voor het eerst op vakantie laten gaan. Lena Trainor heeft net met pijn in haar hart haar dochter Sarah op de bus naar zomerkamp gezet, als er een tweede bus arriveert om de kinderen op te halen. Niemand blijkt iets te weten van de eerste bus.

Sarah is met drie andere kinderen ontvoerd, en binnen enkele uren ontvangen de ouders een mail waarin een miljoen dollar wordt geëist. Terwijl de ouders van de gekidnapte kinderen hun ergste nachtmerries beleven en hun huwelijken steeds meer onder druk komen te staan, probeert de politie de waarheid te vinden tussen de leugens en tegenstrijdige verklaringen.

Een psychologische achtbaan van tergende onzekerheid, dreigementen en intriges. Meesterlijk worden de verhaallijnen van de ontvoerde kinderen, hun ouders en de kidnappers met elkaar verweven. Vanaf de eerste bladzijde word je met razende vaart het verhaal in gesleurd en dat tempo wordt vastgehouden tot op de laatste bladzijde.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Neem nooit afscheid weggeven! Om kans te maken op het boek moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 24 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.