Mannen versus menstruatie: hilarisch!

Lichaam door Anniek
Mannen en menstruatie: twee dingen die gewoon echt niet samen gaan. Want wat weten zij nou van ongesteld zijn? Vijf mannen kregen de opdracht om maandverband en tampons uit te vogelen. En dat leverde hilarische reacties op!
 
Wat krijg je als je tegen mannen begint over tampons en maandverband? Juist ja: verwarde blikken en lange stiltes. YouTube-kanaal Facts plaatst graag video's waarin mensen dingen voor het eerst uitproberen en hun laatste video is geen uitzondering. Vijf mannen werden gevraagd om maandverband in ondergoed te plaatsen en tampons 'in te brengen' bij een anatomisch model van een baarmoeder. 
 
Bron
 
Uitdaging
In de video is te zien dat de mannen om te beginnen flink wat commentaar leveren op de verpakking van maandverband. Eén van de mannen grapt zelfs dat hij cadeautjes geeft die met minder frutsels zijn ingepakt. Daarna worden ze aan de echte test onderworpen en moeten ze maandverband in ondergoed plaatsen. Dat levert al meteen hilarische opmerkingen op, zoals: "Ik dacht dat je het op je lichaam plakte" en "Je kunt er een Ninja Turtle masker mee maken!" 
 
De echte uitdaging begint echter pas als de mannen moeten aangeven waar een tampon precies in gaat. We mogen eigenlijk niet verbaasd zijn dat drie mannen de tampon in de urinebuis zouden doen in plaats van in de vagina, maar stiekem is het wel om te gieren. Aan het einde van de video trekken de mannen de conclusie dat ze blij zijn dat ze niet menstrueren.

Om eerlijk te zijn, denken wij ook niet dat ze het zouden aankunnen. Er zijn nou eenmaal bepaalde dingen die mannen niet snappen, zoals deze typische dingen die wij vrouwen doen

 
Zou jouw vriend het beter doen dan deze mannen?