Beauty / Lichaam
Lichaam

Review: Beautybox januari

Januari is voorbij en dat betekent: winterdipjes liggen op de loer en met die mislukte voornemens wordt dit gevoel alleen maar versterkt. Geen zorgen! Beautybox komt met een prettig (survival)pakket. 
 
Oké. Het is februari en nu beginnen we echt – maar dan ook écht – met sportief doen. Daarnaast zijn we volop bezig met onszelf beschermen voor die gure, snijdende wind en het tegengaan van de winterdepressie. Gelukkig is daar de Beautybox, die ook deze maand weer ruimschoots gevuld is met prima producten. 
 
 
B&S Activecare – Fitness 
Na het ploeteren en zweten in de sportschool, kun je jezelf optimaal verwennen met de fitness verzorgingsproducten van B&S Activecare. Het product helpt de spieren en huid te herstellen, en de frisse geuren en zachte bestanddelen vormen een goede toevoeging op jouw sportprestaties. De Total Body Spray is een ultieme beloning voor de – eindelijk – verrichte workout. 
 
 
Gamilia Secret – Face Oil ‘Wild Rose’
De gure wind snijdt in je gezicht en dan gaat er niets boven een 100% natuurlijke olie die de voeding en verzorging geeft die je huid nodig heeft. De olie ruikt niet zo lekker als verwacht, maar wie mooi wil zijn… Juist ja! De Face Oil is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de vette huid. Dus, smeren maar! 
 
 
Beauty UK – Baked Blusher 
Nadat ons huidje weer redelijk is hersteld, moeten we natuurlijk nog wat doen aan die bleke snoet. Geen bleekscheet meer met deze fijne blusher van Beauty UK! De Beauty UK Baked Blusher is een gebakken minerale blush en verkrijgbaar in vijf gepigmenteerde kleuren met een licht glanzende finish voor de gezonde blos. 
 
 
NYC – Expert Last Long Wearing – of In a New York color Minute – nail polish
Deze New York Color is één van de trendy kleuren van dit seizoen. Het is makkelijk aan te brengen maar geeft een lichtere kleur dan verwacht en gewenst. Tip: ga er wat vaker overheen. Zo'n 2 à 3 keer moet voldoende zijn om het gewenste resultaat te krijgen, maar let wel op dat het niet te dik wordt. Het fijne aan deze nagellak is dat ‘ie hard wordt in minder dan 60 seconden. Ideaal! Daarnaast maakt het je nagels tot 50% sterker en heeft het een hoogglanzende finish die ongeveer 10 dagen houdt. 
 
 
PUROL – Handcrème
Purol is een echt klassiekertje op het gebied van huidverzorging. Purol biedt producten die de huid verzachten, beschermen en verzorgen. Zo ook deze handcrème. Het is een fijne, zachte crème en de geur is vrij neutraal. Bij dagelijks gebruik zullen de droge, schrale handen weer zacht en soepel aanvoelen. Een onmisbaar item in de winter dus! 
 

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.