New York voor hem en haar!

Reizen door Redactie Ze.nl
De vakantie komt er weer aan! Er zijn onder jullie vast wel een paar gelukkigen die in de vakantie met hun vriend of man naar New York gaan. Maar wat zijn nu onvergetelijke activiteiten die leuk zijn voor beiden? Dat lees je hier.
 
1. Samen genieten van het uitzicht op New York
Wat is er nou indrukwekkender dan op de 86ste verdieping van de Empire State Building te staan en samen te genieten van het uitzicht op de skyline?! Het is ook een aanrader om het Empire State Building in de avond te bezoeken als het donker is. Niks is mooier dan de Big Apple verlicht te zien door duizenden lichtjes. Een andere mogelijkheid om uit te kijken over New York is vanaf het Top of the Rock observatiedek. Hier sta je tussen de andere wolkenkrabbers en heb je uitzicht op Central Park.
 
 
2. Central Park
Een andere leuke activiteit voor mannen en vrouwen is een middag doorbrengen in Central Park. Vooral nu de temperatuur stijgt en alles mooi in bloei staat! Er is van alles te doen en beleven in Central Park. Wat dacht je van picknicken op Sheep Meadow, een bootje huren bij het Loeb Boathouse of fietsen in Central Park? En dit is nog lang niet alles. Je kan ook het park op een romantische en ontspannen manier ontdekken per paardenkoets of een bezoek brengen aan de Central Park Zoo. Feitje: Wist je dat Central Park groter is dan Monaco?!
 
 
3. Indrukwekkende musea in New York
Na wat uren in het park doorgebracht te hebben wordt het tijd om samen cultuur te snuiven. En laat het American Museum of Natural History nou net aan Central Park grenzen. Perfect om naartoe te wandelen dus. Dit is één van de leukste en spectaculairste musea ter wereld. Opgezette dieren, dinosaurussen, de geschiedenis van de aarde en noem het maar op. Ook erg leuk als je met kinderen in New York bent.
 
Misschien zijn jullie meer liefhebbers van moderne kunst. Dan is het Guggenheim (dat ook grenst aan Central Park) een aanrader. Dit is één van de mooiste gebouwen van New York en ook van binnen is dit museum meer dan de moeite waard.
 
 
4. Verras je geliefde met een helikoptervlucht
Een leuke manier om je geliefde te verrassen is met een helikoptervlucht over Manhattan. Hij zal je eeuwig dankbaar zijn! Het is een onbeschrijfelijke ervaring om rond Manhattan te vliegen en om uit te kijken over de hele stad. Erg leuk om samen mee te maken en dit had je misschien niet verwacht: nog betaalbaar ook.
 
 
5. Vermakelijke Broadway musical
Na de helikoptervlucht heb je natuurlijk punten gescoord en gaat je man geheid met je mee naar een Broadway musical. Gelukkig zijn er heel wat musicals die leuk zijn voor hem en voor jou. Laat je bijvoorbeeld betoveren door de magische wereld van het dierenrijk bij de Lion King. Maar als jullie samen willen lachen is het een aanrader om naar de Book of Mormon te gaan en als jullie op zoek zijn naar romantiek, is Once de musical die je moet zien!
 

6. Go Yankees!
Om nóg meer punten te scoren, ga je met je geliefde mee naar een sportwedstrijd. Maar eerlijk gezegd is het bijwonen van een sportwedstrijd ook erg leuk voor vrouwen. De sfeer in het stadion is vaak ontzettend goed. Het baseballseizoen is momenteel in volle gang en dat betekent dat de Yankees spelen. Mocht de wedstrijd je toch tegenvallen, kun je er ook een hotdog eten en lekker van het zonnetje genieten. 
 
 
Fijne reis allemaal!
 
P.S.: Op newyork.nl ontdek je nog veel meer handige tips en voor de mooiste live foto’s van New York hoef je alleen maar de Facebook-pagina te liken.