Nieuw: seks-app die jouw seksleven bijhoudt

Intiem door Kimberly
Heb jij een spicy seksleven? Of mag er wel wat leven tussen die spinnenwebben down under geblazen worden? Twijfelaars opgelet! Er is een nieuwe app in town die – tot in detail – bijhoudt hoe jouw seksleven is. Eh… yay or nay
 
Nipple, de zogenaamde sex tracker, is een app waarmee je tot in het diepste detail jouw seksuele activiteiten kunt bijhouden, aldus PolicyMic. Hoe het werkt? Na elke vrijpartij vul je jouw seksgegevens in waarmee je een aantal ‘Nipple points’ verdient. Hoe juicier de seks, hoe meer punten. Vervolgens verschijnen er cirkeldiagrammetjes van jouw hotte handelingen en heb je de mogelijkheid om jouw seksdagboek te delen met andere Nipple-gebruikers. Op de site van Nipple staan overigens ook überinteressante grafieken en tabellen met bijvoorbeeld hoeveel vrouwen vandaag (orale) seks hebben gehad, welk standje favoriet was en de meest geliefde plaats van bestemming. 
 

 
Why? 
Why, tell me why? Volgens de makers van de Nipple-app is de bespreekbaarheid van seks erg belangrijk. Doordat het bijvoorbeeld onze sekskennis verhoogt, draagt het bij aan de seksuele gezond- en veiligheid. Zo wordt onder meer ingevuld of er voorbehoedsmiddelen werden gebruikt tijdens de seks en zo ja, welke. “Bovendien hebben we al genoeg apps die relaties en seks afschilderen als een mysterie (lees: BroApp) terwijl dit – en dan met name seks – juist leuk en speels hoort te zijn!”  


Wat vind jij van de app? Ga jij 'm downloaden?