Beauty / Lichaam
Lichaam

De 5 mannelijke lichaamssoorten

Kleren maken de man? Ook zijn body zegt een hoop. Klein, gespierd, dik of juist breed, ze bestaan er in allerlei vormen en maten. Welk type heeft jouw voorkeur? 

Tony Anaboly 
Schwarzenegger 2.0 eet graag een gebalanceerde maaltijd en sport, als het even kan, twee keer op een dag. Tony heeft een fors torso en met zijn opgepompte voorbumpers kan hij een grotere beha dragen dan de gemiddelde vrouw. Vervelend? Welnee. Mr. T. beschermt jou tegen al het kwade en ’s avonds voor het slapengaan kruip je dicht tegen zijn knoertharde doch lekkere warme lijf aan. Slaap zach- eh... hard. 
Zijn ultra-pluspunten: Die twee joekels van spierballen aan beide armen. Zijn gespierde, lange armen kunnen jou die stevige, warme knuffel geven als je die nodig hebt.  
Body-lookalike: Schwarzenegger is een vrij extreem voorbeeld, maar ook aan iemand als Kellan Lutz kan hij tippen. 
 
 
Berry Beregezellig 
Hij is de gezelligheid zelve en is de allerlaatste die een feestje – hossend – verlaat. Zowel een biertje als een bitterbal slaat hij niet snel af, maar wat-ie liever wél ontzegt is de crosstrainer in de sportschool. Want kolere zeg, hij moet er niet aan denken. Of dit af te zien is aan zijn lichaam? Ja. Zelf noemt hij het een gezelligheidsbuikje maar in de volksmond wordt het ook wel een ‘bierbuik’, of nog erger ‘vetpens’ genoemd. Ahum. Jij echter beschouwt hem als een ware knuffelbeer (borsthaar is welkom!), leid je leven met een levensgenieter en last but not least: je ziet er naast hem áltijd slank uit. Nog een bitterballetje dan maar? 
Zijn ultra-pluspunten: Zijn bezorgdheid. Ondanks dat het je soms tot waanzin drijft, vind je het stiekem mega sexy. Ook al danst hij op een buurtfeest de sterren van de hemel (kuch) en verorbert-ie net een bitterbal met mosterd, zodra hij hoort dat jij in big problems verkeert, komt hij - met mosterdmondhoeken en al - jou direct helpen. 
Body-lookalike: Definitely Dirk Zeelenberg
 

 
Dirk (omgekeerde) Driehoek
Een lieve vent, dat is hij zeker. Maar als je één minpuntje mag noemen dan is het wel zijn vergeetachtigheid. En dan hebben we het niet alleen over jullie jubileumdag, maar ook over zijn legday. Terwijl hij gezegend is met een stel brede, gespierde schouders, banjert-ie met een stel spillebenen rond. Geen probleem als hij een spijkerbroek aanheeft, maar zodra het kwik gestegen is en jouw in zwembroek gehesen vriend naast je ligt, is het overduidelijk wie van de twee wint. Of verliest? Anyhow, zijn benen mogen dan wel geen voetballersbenen zijn, die quasi-O-benen komen prima uit tijdens de eh... missionarishouding zeg maar.
Zijn ultra-pluspunten: Van zijn brede schouders – en dan voornamelijk van achteren – gaan we spontaan watertanden. En als hij dan ook nog eens een witte boxershort aanheeft, dan kan hij jou opvegen. Gegarandeerd. 
Body-lookalike: Chris Hemsworth
 
Kevin Kippenborst 
Tja, Kevin heeft nou eenmaal niet de bouw van een krachtpatser. Met zijn semi-sixpack en zijn lange en smalle postuur, wandelt hij met zijn kippenborstje en drie borstsprieten net zo vrolijk rond als ieder ander. De schat. Jij vindt ‘m gewoon lief, bovendien kun je eindelijk een keer pronken dat jíj degene was die de appelmoes open kreeg. Misschien zou je het daarom niet verwachten, maar hij is eerder de bad boy dan de good guy. En ondanks dat, wil je ‘m helemaal doodknuffelen.
Zijn ultra-pluspunten: Een bad boy met een zacht innerlijk. Hij is jóuw pralinechocolaatje. Heerlijk. 
Body-lookalike: Adam Levine, Dennis Storm


Curvy Charlie 
Hij is een ware gentlemen, die Charlie. Hij masseert jouw nek tijdens stressmomenten, kookt als jij een lange werkdag achter de rug hebt, verrast jou met rode rozen en blablabla. Wat-ie nog meer in huis heeft? Een stevige bilpartij! Het mag dan misschien wel een mannending zijn, dat 'borsten-'  en 'billentype', maar wij ladies vinden een stevige mannenbips net zo prettig. Tien keer beter dan een stel slappe hangbillen toch? 
Zijn ultra-pluspunten: Tja, een makkie. Zijn bil- en borstpartij. We love it.
Body lookalike: Channing Tatum, of de billen van Jan Kooijman

Welk lichaamstype vind jij het mooist en super sexy?