Geheimen van een webcamgirl: Een héél vreemd verzoek

Intiem door Nanda

Ik vind mezelf erg open-minded en gelukkig kan er in 2014 een hele hoop. Ik ken maar weinig momenten dat ik met een bek vol tanden sta en hardop denk: Oh my gosh. Toch gebeurde dat afgelopen week, toen ik een klant aan de telefoon had.
 
De klant komt een aantal keer per jaar in de club waar ik werk. Dan blijft hij gelijk een uur of vijf, zes en soms wat langer. Hij leeft helemaal naar het moment toe en belt dan regelmatig op om in de sfeer te komen. Prima joh, wat hij wil. Echter heeft hij wel speciale wensen waar niet elke dame van plezier aan mee wil doen.
 
Martin
Martin is een student van in de twintig. Ik weet niet precies wat hij studeert want daar doet hij een beetje vaag over. Ook al weet hij dat het simpelweg niet kan, hij vraagt steeds om 'studentenkorting'. Hij is tegen de 1.70 meter, iel gebouwd en getint. Martin woont in een andere stad en heeft geen rijbewijs, geen goede fiets en wil graag opgehaald worden vanaf het station zodat hij 'fijn op tijd' in de club is.
 
Martin is een vermoeiende klant. Hij is dol op aandacht en je bent echt helemaal gesloopt door het entertainment en 'bezighouden' van hem al die uren. Zo wil hij heel graag meerdere keren klaarkomen en het 'knappe' is dat hem het ook nog lukt. Dan hebben we het over tien keer in al die uren. Waar hij het vandaan haalt, geen idee. Toch flikt hij het. Martin wil dan graag een applaus. Het liefst wil hij dat ik mijn collega's erbij roep en dat we samen gaan klappen voor zijn 'masterlijke prestatie'. Dit is trouwens al eens gebeurd en man man man, wat voelde hij zich de koning!
 
 
Over hem heen poepen
Martin belde die dag dus, en hij had de eigenaar aan de telefoon. Hij vroeg aan haar wie er die dag werkzaam waren en wie er aan anaal deden. Ze noemde de namen op en hij wilde mij graag aan de telefoon. Ik ging met de telefoon even op een aparte kamer zitten en hij begon te praten en veel te vragen. "Doe je ook aan anaal?" En ik gaf antwoord. "Zijn er dingen die je absoluut niet doet?" En ik gaf antwoord. "Ik zou het heel plezierig vinden als je over mij heen poept." Hij vroeg het met de meest serieuze toon, net of we het over iets leuks op tv hadden.
"Ik zou graag willen dat je je ontlasting bewaart voor onze date. Wil je de komende tijd in een bakje poepen? Gebruik je weleens laxeermiddel? Ik wil graag een bakje met dunne ontlasting. Zouden we dan in een bad kunnen zitten zodat je alles over mij heen smeert? Zou ik jou ook mogen insmeren met je eigen ontlasting?" Aaaaaargh!
 
Deze student was bloedserieus en stelde zijn vragen zonder blikken of blozen, ik wist het zeker. Ik gaf eigenlijk niet zoveel antwoord want ik zag het helemaal voor me. Eerlijk gezegd stond ik niet te popelen om deze date en ik ga het ook heel anders aanpakken. Ik weet niet zo goed hoe, maar ik laat mezelf niet ondersmeren met mijn eigen poep, zelfs niet als we in het bad zitten.
 
 
Poepseksdate
"Wat kost het allemaal voor een date van vijf uur?" En ik noemde de prijzen op van de badkamer, het poepsekstarief en ik gooide er nog een aantal euro's bovenop als soort van 'troost- en gunfactor-geld'. Ik noemde het bedrag en hij ging akkoord.
 
Mijn eerste poepseksdate staat gepland over een week of drie. Eerlijk gezegd weet ik nog niet hoe ik het ga aanpakken. Met name het poepen in een bakje, bewaren en meenemen naar het werk vind ik gek. Het is helemaal gek. Alles is gek!
 
Ik laat het jullie weten.

Lees ook de vorige columns van Nanda!


Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.