Steamy sekservaringen: 4 lezeressen vertellen

Intiem door Marleen_S
Achter gesloten slaapkamerdeuren spelen zich de meest stomende sekstaferelen af. Binnenkort komt de film De Overgave uit, een romantisch erotische film waarin seks de hoofdrol speelt. Dus wij waren benieuwd, wat hebben onze eigen leZeresssen te vertellen?

Trio met een vrouw

Becky (26): "Ik riep om het hardst dat ik er nooit aan zou beginnen: een trio. Gelukkig was mijn vriend er ook niet zo van, dus wat er die ene herfstavond ging gebeuren, had geen van ons kunnen voorspellen. We waren een weekendje weg en zaten in een klein hotelletje ergens in het zuiden van het land. Onze laatste avond besloten we de stad in te gaan. Nogal aangeschoten van de wijn die we dronken bij het eten, doken we een paar clubs in. Op een gegeven moment kwamen we in een veel te vage, ondergrondse club waar het er nogal ruig aan toe ging qua dansen. Ik en mijn vriend gingen er helemaal in op en opeens stond ik te zoenen met een vrouw. Mijn vriend keek verlekkerd toe en na een tijdje nodigden we haar, met mijn goedkeuring, uit in onze hotelkamer. Daar ging het supersnel. We trokken elkaar de kleren van het lijf en kennelijk had het meisje ervaring, want ze stortte zich vol op mij. Nadat ik al snel tot een hoogtepunt kwam, was mijn vriend aan de beurt. Samen met haar deed ik er alles aan om mijn vriend te verwennen. Na een korte, maar stomende sekssessie vielen we in slaap en de volgende ochtend was ze alweer weg. Geen briefje, geen contactgegevens uitgewisseld, het was alleen deze ene nacht. Mijn vriend en ik hebben het er nog weleens over. Een tweede keer hoeft voor ons niet, maar het was echt te gek dat dit zo ineens gebeurde."De sekstrucendoos
Suzanne (34):

"Dave leerde ik kennen via een doodnormaal datingbureau. Ik ben inmiddels 34 en de tijd begint te dringen, wil ik ooit een echte relatie. Ik besloot dus serieus te daten en schakelde hulp in. Na een paar mislukte afspraakjes, ontmoette ik Dave. Hij nam me mee naar de kartbaan, wat ik echt verschrikkelijk vond, maar er was iets met hem waardoor ik niet gelijk wegrende. Hij was niet echt de mooiste man die ik ooit had gezien, maar in zijn ogen zag ik een ondeugende blik. Ik was verkocht. Een paar dates later, ze werden gelukkig wel steeds beter, nodigde hij me thuis uit. Ik weet niet waarom, maar bloedje zenuwachtig was ik. Ik wist dat ik hem niet leuk genoeg vond iets serieus op te bouwen, maar een beetje lol trappen kon best, toch? Voor de zekerheid had ik mijn mooiste lingeriesetje aangedaan en een verleidelijk jurkje. Goed, na een kop koffie lag dat allemaal op de grond en lagen we naakt op de bank. Toen gebeurde het. Hij trok me ineens omhoog, draaide me om, blinddoekte me met zijn T-shirt en begeleidde me naar zijn kamer. Hij legde me op bed, ik was nog een beetje in shock, toen hij een collectie van de meest bizarre seksspeeltjes tevoorschijn haalde. Kennelijk moet ik hebben uitgestraald dat ik wel in was voor een stevige tik op mijn billen, want hij ging er helemaal voor. Zweepjes, buttplugs en zelfs leren tuigjes; alles werd gebruikt. Ik had nog nooit aan bondage of handboeien gedaan, maar ik genoot enorm die nacht. De volgende ochtend aan het ontbijt was alles weer normaal. Ik heb nog twee keer daarna met hem gedatet, maar een klik buiten de lakens bleken we niet echt te hebben. Jammer, want stiekem verlang ik nog vaak terug naar die wilde nacht."


De nieuwe buurman
Anne-Maria (28):

"Het lijkt op een superslecht script voor een nog slechtere pornofilm, maar mijn nieuwe buurman was een ontzettende hete, heerlijke man. Heel cliché, maar in zijn klusoutfit pakte hij me helemaal in als hij de heg stond te snoeien en de luiken onderwierp aan een schilderbeurt. Nu heb ik zelf al jaren een hele gelukkige relatie met mijn vriend, maar ons seksleven was al een tijdje ingedut toen het gebeurde. Ik had een vrije dag, mijn vriend had een of andere borrel, en in een spontane bui had ik de buurman uitgenodigd voor het avondeten. Van de zenuwen dronk ik ietsje pietsje te veel rosé en nog voor zijn bord leeg was, hing ik al hijgend in zijn nek. Eerst was hij nog voorzichtig met me, ik denk dat hij het een beetje lullig vond voor mijn vriend, maar al snel ging hij all the way. Op de keukentafel hebben we waanzinnige dingen beleefd. Een fantasie die uitkwam. Toen we klaar waren, bedankte hij me voor het eten, zoende me nog één keer intens en ging snel naar huis. Ik heb het mijn vriend uiteraard niet verteld, maar kennelijk had ik juist dit avontuurtje nodig om de boel tussen ons weer op te laten bloeien. Het gaat nu zelfs beter dan ooit tussen ons! De buurman, tja, die zie ik bijna nooit. Wat blijkt, hij werkt voor een wervingsbureau waardoor hij geregeld de hele wereld over moet. Thuis is hij zelden, maar als hij weer eens in zijn tuin werkt, is één blik tussen ons voldoende om ons aan die geweldige avond te herinneren."


Baas op het bureau
Cecilia (26):

"Mijn baas Joost en ik hebben vanaf het moment dat ik er kwam werken met elkaar geflirt. Soms gebeurde er maanden niks, dan kwam er weer een complimentje of een speelse blik. Ik deed er nooit iets mee, ik had gewoon een vriend, maar toen ik uit het niets werd gedumpt, knapte er iets in me. Het was een zomermiddag waarop ik samen met Joost aan een moeilijke zaak moest werken. Bijna iedereen van kantoor was op vakantie en de mensen die er waren, hadden een vergadering. Het was bloedheet die dag en ik werd ook nog eens zenuwachtig van zijn aanrakingen en zijn speelse tikjes tegen mijn benen. Toen hij naast me kwam staan om iets te laten zien in het dossier draaide ik me om en zoende hem. Gewillig zoende hij me terug en nog voordat de kleren in het rond vlogen, kon ik gelukkig nog net de deur op slot draaien. Hij schoof ondertussen mijn rok omhoog, scheurde nog net niet mijn blouse open en ging zonder ook maar iets te zeggen door waar hij mee bezig was: mij verwennen. Het was kort - hij stond kennelijk op springen - maar krachtig, en het was de beste sekspartij van mijn leven. Het liefste had ik het nog veel vaker met hem gedaan, maar ja, zijn vrouw en drie kinderen kon hij het niet aandoen. De spanning na die heftige seks tussen ons kon ik niet meer aan, dus besloot ik naar een andere baan te solliciteren. Ik werd aangenomen en heb Joost daarna nog maar een paar keer tijdens congressen gezien."

Verslind jij alle erotische romans die er bestaan? En ben je benieuwd naar de film De Overgave? Hij is vanaf 21 augustus 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien.