Geheimen van een webcamgirl: Een luier en een zwarte rok

Intiem door Nanda

De werktelefoon ging, aan de andere kant hoorde ik veel gehijg. Hij stelde zichzelf niet eens voor maar vroeg direct of ik een luier aan wilde trekken. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was en of ik die dingen op voorraad heb liggen. 
 
Ik praatte er overheen en vroeg waarom dit hem zo opwond. Ondertussen had ik een pakje zakdoekjes gevonden en kneep ik in het plastic. Het leek net echt. De man begon harder te hijgen. Hij vroeg of ik mijn webcam aan kon doen om te zien hoe de luier stond. Oeps! Deze zag ik niet aankomen en ik zei dat de webcam niet werkte. "Dat is onzin, net heb je ook de webcam aan gehad." Daar had hij gelijk in. Snel biechtte ik op dat ik geen luier aan had maar meedacht en in een pakje zakdoeken kneep. "Ben jij er zo één?", zei hij ietwat geïrriteerd. "Ik weet wel een passende straf voor je." Ondertussen dacht ik: shit wat nu weer? 
 

Rok met kousen
"Als jij de webcam aan doet, doe ik hem ook aan. Dan wil ik je eerlijke mening weten over iets." Mijn nieuwsgierigheid won en ik zette het beeld aan. Niet veel later kwam de man ook in beeld. Ik moest even goed kijken! Huh... zag ik dat nou goed? Een hele bolle buik in een (te) strak shirt. Een aparte ketting. Een zwarte rok tot op de knie met kousen aan. Ik wist niet goed wat ik hier nou van vond. Niets tegen mannen die vrouwenkleding dragen, maar dit was gewoon een bij elkaar geraapt zooitje en het leek enorm ouderwets. "Wat vind je van mijn nieuwe ballerina's?" Hij schoof zijn stoel op wieltjes naar achter, maakte een moeilijke beweging en trok zijn been omhoog. Ik zag kousen. O, daar hadden we het niet over. Wat ik van zijn ballerina's vond?! Ik vroeg hem wat voor maat het was, hij antwoordde dat het 44 was.
"Waar koop jij je kleding?," vroeg ik hem. 
"Overal. Op de markt en bij speciale winkels voor vrouwen." Ka-boem-tsssssj. Dat was echt het antwoord van het jaar. Ik wilde mezelf nog net geen facepalm geven. Ik vroeg hoe hij heette en hij gaf aan dat hij Martijn heette. O? Ik verwachtte eerder een Petra, Annabel of Marijke. Martijn kon gedachten lezen. 
"Je had een vrouwennaam verwacht?" 
"Eigenlijk wel!" 
"Ik ben een man. Ik vind het leuk en opwindend om mezelf te kleden als een vrouw." 
"Wat vind je nog meer opwindend?", vroeg ik hem. 
"Ik vind het lekker om te vrijen. Ook als een vrouw mijn kousen of panty's streelt. Als iemand mij 'daar' aanraakt. Verder hou ik van zoenen en tedere dingen." 
Ik deed net of ik hem streelde en hij volgde mijn opdrachten op, waardoor hij zichzelf dus aan het strelen was. Hij werd er opgewonden van en vroeg of ik voor wilde doen, met mijn pink, hoe ik hem pijpte. Met mijn pink ook hé, God damz. 


Zaad door het beeld
Hij maakte een heel raar geluid opeens. Brrrrrr, brrrrr, brrrrrr. 
"Wat doe je?", vroeg ik. 
"Ik kom klaar. Ga door. Ga door." Dus ik sabbelde weer op mijn pink. "Mag ik over je borsten spuiten?", vroeg hij. Ik ontblootte mijn borsten en ik zag hele kleine straaltjes zaad door het beeld vliegen. Hatsieflats, daar gaat het, dacht ik bij mezelf. 
"Dat was lekker! Mag ik je trouwens ook wat vragen stellen? Hoe komt zo'n leuk meisje als jij nou terecht op zo'n site als dit? Hoe rol je daar in?" Het werd nog best een leuk gesprek waarin beiden eens heerlijk openhartig aan elkaar konden vragen hoe of wat en waarom. Ik had vrij weinig mannen gesproken met bovenstaande ‘fetisj’ en hij vrij weinig meisjes. Zo kom je nog eens wat te weten. Eind goed, al goed.

Lees ook de vorige columns van Nanda!
 

Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.