De gênante dingen die we vroeger deden: 10 lezeressen biechten op

Psyche & spiritualiteit door Kimberly

We hebben allemaal weleens een mierzoet snoepje van de Kruidvat in onze jaszakken gestopt. Maar voor sommige acties schamen we ons, ondanks dat het een aantal jaar geleden is, toch wel een beetje... 

Toch biechten een aantal LeZeressen op... 

 
Mirre (28): "Stinkend jaloers was ik op mijn vriendin die Nike schoenen had. Tijdens een balspel spotte ik achter haar een dikke hondendrol. Ik schroomde niet om haar te vertellen dat ze een flinke stap naar achter moest zetten en HOPPA, vol in de drol. Haar schoenen verlept, en stiekem, héél stiekem, was het een beetje zielig maar mijn dag kon niet meer stuk!" 
 
Marjet (29): "Dagen – en nachten – oefende ik de handtekening van mijn moeder zodat ik afwezigheidbriefjes kon vervalsen. Ik scheet 7 kleuren stront maar kon vervolgens wel met m'n beste vriendin ijsjes eten tijdens Biologie." 


Melanie (26): "Na lang zeuren mochten we - ik samen met 3 vriendinnen - met een gehuurd fietsbootje de zee op. We waren nog geen 200 meter verder en ik moest ont-zet-tend nodig poepen! Als we terug zouden gaan, zouden we waarschijnlijk niet meer verder mogen, dus sprong ik in het water en loosde ik mijn drol in de Middellandse Zee. Wat was het moeilijk om vervolgens niet tegen die drijvende drol – die dus achter me aankwam – aan te zwemmen!" 

Renée (27): "Ik heb ooit de Tamagotchi van mijn buurjongetje gejat. Na een tijdje spelen en eten geven had ik het wel gezien en legde ik ‘m weer op straat in het kader van: kijk eens wat ik vond!" 
 
Jennifer (25): "Een uur lang deed mijn moeder erover om haar boodschappenkarretje te vullen met de benodigde spullen en ál die tijd moest ik al vreselijk nodig plassen. Eenmaal in de rij kon ik het écht niet meer ophouden en liet ik me gaan. Een grote plas vormde zich op de grond en terwijl ik wel door diezelfde grond kon zakken (alsof het allemaal nog niet erger kon) vroeg een klein jongetje die achter mij stond: 'Mam, wat doet zij?' Waarop zijn moeder antwoordde: 'Niet kijken jongen, niet kijken.'" 
 
Tanja (29): "Ik was een jaar of 6 toen ik samen met een vriendinnetje doktertje speelde. Ik wilde dat ze met de billen bloot ging om haar daar een prik te kunnen geven. Precies op het moment toen ik de spuit in haar bil zette, kwam haar moeder binnen. Nou, ik heb het geweten hoor! Laaiend was ze, omdat ik volgens haar erotische spelletjes aan het spelen was." 
 
Kristel (30): "Als mijn zus en ik ruzie hadden, pakte ik stiekem haar paardje en trok ik aan de manen zodat-ie pijn had. Vervolgens knipte ik - ongezien - een beetje haar af. Héérlijk was dat." 
 

 
Meike (21): "Ik ben opgegroeid in een groot gezin met veel kinderen. Ik was 8 toen mijn broer en ik op het idee kwamen om – met het scheermesje van onze zus – zijn rechterbil te scheren. Het was de grap van de eeuw en we hadden de grootste lol. Totdat ik gebukt onder zijn halfgeschoren bil hing en onze moeder binnenkwam. Haar gezicht, maar vooral die van ons, was priceless..." 
 
Mareille (27): "Ik was groot fan van tijdschriften als Hitkrant en Tina. Maar ze kopen? Ho maar! Wel sloop ik regelmatig een boekenwinkel binnen om de gratis goodies (sleutelhangers, stickers) die je weleens bij die tijdschriften kreeg, te stelen. Ik bedoel: ze waren toch gra-tis?"
 
Yasmin (23): "Ik was 9 en ik had één – ja echt één – schaamhaar. Trots als een pauw vertelde ik het tegen mijn vriendinnen, die natuurlijk bewijs wilden. Dus liet ik op de wc - die niet op slot was - mijn enige echte schaamhaar zien. Precies op het moment dat mijn 3 vriendinnen boven mijn punani hingen, kwam mijn moeder binnen. Het liefst had ik mij ter plekke door die desbetreffende wc gespoeld en terwijl ik dit vertel voel ik weer schaamte…" 

Welke gênante dingen heb jij vroeger gedaan die je liever niet wilt opbiechten?