De 7 engste kannibalistische verhalen

De maatschappij door Sabine
Je hebt vast weleens die droom gehad waarin je aan een spit hing boven een knisperend vuurtje terwijl mensen met enge maskers om je heen dansten. Gelukkig bleek het een droom te zijn, maar er zijn ook verhalen die geen droom waren... 
 
Af en toe, als we in een durfalmodus zitten, kijken we een horrorfilmpje. Met een bak popcorn op schoot en een kussen om je mee te wapenen, probeer je die enge film te volgen. Om de vijf minuten vertel je jezelf dat het allemaal nep is. Maar de volgende kannibalistische verhalen zijn alles behalve fake. Engere verhalen zul je vandaag niet lezen…
 
De gebroeders Ali 
De broers Mohammad Arif Ali en Mohammad Farman Ali werden opgepakt nadat een buurman had geklaagd over een nare lucht die bij het huis van de broers vandaan kwam. Vervolgens vond de politie het hoofd van een jonge jongen. Na verder onderzoek bleek dat de broers meer dan 100 lijken van een lokale begraafplaats hebben opgegraven om ze op te eten! De mannen hadden al eerder in de cel gezeten voor kannibalisme, waar ze zo te horen maar weinig van hebben geleerd.  
 
Killer chef 
Wat doe je als je ruzie krijgt met je vriend en je wilt dat hij zijn mond even dichthoudt? Duct tape over zijn mond plakken en hem vastbinden? Dat is in ieder geval wel wat chefkok David Viens moet hebben gedacht toen hij ruzie had met zijn vrouw. Hij bond haar vast en tapete haar mond dicht. Toen de volgende ochtend bleek dat zijn vrouw niet meer in leven was, besloot hij haar maar te koken. In een verklaring vertelt de chef hoe hij te werk ging. “Ik gebruikte een aantal zware dingen en legde deze boven op haar lichaam dat ik vervolgens langzaam heb gekookt. Uiteindelijk heb ik haar lichaam vier dagen lang gekookt.” Creepy! 
 

Kannibalistische moeder 
Dit verhaal lijkt wel wat op die van Hans en Grietje, maar dan met een minder goede afloop. Klara Mauerova had haar 8-jarige zoon in een kooi opgesloten, om zijn rauwe vlees vervolgens aan familieleden te voeren. In de rechtbank werd bekend dat het jongetje samen met zijn broertje gruwelijk mishandeld werd. De jongetjes werden in kooien gestopt en moesten soms dagen in hun eigen uitwerpselen staan. De jongens werden ontdekt door een buurman wiens babyfoon een vreemd signaal oppikte. Niet alleen creepy, maar gewoon verschrikkelijk erg dat mensen dit anderen, en zelfs hun bloedeigen kinderen, aandoen.

Culinair hoogstandje 
Dat koks je graag willen verrassen met hun eten, is iets wat we begrijpen. Maar deze Japanse kok ging wel heel ver toen hij besloot om zijn eigen geslachtsdelen te serveren aan zijn gasten op een eetfeestje. De chef, Mao Sugiyama, had zijn geslachtsdelen vrijwillig operatief laten verwijderen omdat hij aseksueel is. Onder de begeleiding van een andere kok bereidde hij de maaltijd voor zes personen. Mao vroeg 160 dollar per persoon voor een portie piemel. Zijn geslachtsdelen werden geserveerd met champignon en peterselie. Eet... euh, smakelijk? 
 
Ramp vlucht 571
Een rugbyteam uit Montevideo was onderweg naar Santiago voor een wedstrijd. De vlucht verliep erg onrustig door wind en sneeuw en op een of andere manier is het vliegtuig gecrashed op de top van een berg. Nadat er 11 dagen zonder resultaat was gezocht naar overlevenden van de vlucht, werden ze dood verklaard. Echter waren er van de 45 mensen aan boord, 16 die de crash hadden overleefd. Twee maanden lang zaten de overlevenden op de top van de berg en werden gedwongen om de overblijfselen van de overleden passagiers op te eten om in leven te blijven. 
 
Feestmaal  
Als je iemand vermoordt en je hebt geen idee wat je met het lichaam moet doen, kun je het altijd nog opeten. Dat is tenminste wat twee broers uit Rusland deden. De politie werd achterdochtig toen de mannen hun broer als vermist opgaven maar weinig details loslieten. De jongens hadden het skelet van hun broer van al het vlees ontdaan en zijn botten in de tuin verbrand. Een van de broers vertelde dat ze besloten hun broer op te eten omdat hij niet terug wilde naar de gevangenis waar hij 10 jaar had vastgezeten. Tsjah, moet je vooral je broer vermoorden...
 
Horrorslager 
De Australische Katherine Knight werkte als slager in een klein dorpje. Haar slagerskills bleken haar goed van pas te komen toen ze haar man John Price vermoordde. Ze stak de man 37 keer met haar slagersmes voordat ze zijn hoofd afhakte om deze te koken. Vervolgens wilde ze de kinderen van haar vermoorde man het vlees voorschotelen. Gelukkig werd de vrouw gearresteerd door de politie voordat de kinderen thuiskwamen.  Pfieuw. 
 
Van welk verhaal gaan jouw nekharen overeind staan? 
Bron: 1,2,3,4,5