Geheimen van een webcamgirl: Opa

Intiem door Nanda
Een paar dagen geleden opende ik mijn werkmailbox. Er kwam een lang bericht tevoorschijn, iets van drie A4'tjes vol. Wie in hemelsnaam tikt er nou zo'n megalang bericht?, vroeg ik mezelf hardop af en begon vast met lezen.
 
Hij stelde zichzelf voor als Henk, 87 jaar uit Verweggistan. Henk was een weduwnaar sinds twee jaar. Vroeger werkte hij bij 'een grote bank' en hij heeft veel hobby's zoals sjoelen, plaatjes luisteren, maar ook seks. Henk vertelde dat hij altijd een erg actief seksleven met zijn vrouw had. Zelfs nog voordat ze stierf aan een nare ziekte. In hun oudere jaren samen hadden zij zo'n drie keer per week seks. Daarvoor wel twee keer per dag! Ik zag het al voor me: twee oude mensjes aan het vrijen en die nog steeds hoteldebotel van elkaar zijn. Op het bed wat ze waarschijnlijk al zestig jaar hadden in een te oude slaapkamer met dikke, zware en donkere gordijnen.
 

Bijna zeventig jaar leeftijdsverschil
Sinds het overlijden van mijn vrouw heb ik nog steeds veel behoefte om de lust te bedrijven. Liefde, dat is er natuurlijk niet meer, las ik verder. Daarom bezoek ik sinds een jaar of anderhalf prostituees. Met een aantal van hen heb ik een goede klik en dat zijn leuke en aantrekkelijke meiden. Ik, als 87-jarige man voel mij telkens vereerd wanneer ik met zo'n knappe en vooral jonge meid mee naar de kamer ga. Ook al weet ik dat zij met mij mee lopen omdat ik ervoor betaal. Ik voel mezelf aangetrokken tot jonge meiden. Onder de 25 en tja, 18 is zo'n leeftijd dat 'het mag'. Dat is nog net niet vies! Het opwindende is dat ik al heel wat keren seks heb gehad met een 19-jarige brunette. Haar borsten zijn nog zo fier en ze is ook nog naïef. Ik voel mezelf niet vies of schuldig, dat er ruim zestig jaar tussen zit. Zij doen dit werk en ik ben de klant, dan kan je verwachten dat er eens een oude man komt, toch?
 
Het leeftijdsverschil zag ik al voor me en ik rekende de jaren mee; 87 min 19 is gewoon 68 (!) jaar verschil. En om je eerlijk te zeggen, ik heb geen moeite met oude mannen maar dit ging mij zelfs al aardig ver. Deze man was zelfs nog ouder dan mijn opa. Nog ouder! De leeftijdskwestie deed nog meer met mij, dan het verhaal dat hij zijn vrouw was verloren. Wat natuurlijk ook erg sneu is, maar ik hoop echt dat er niet meer opa's zijn die na het overlijden van hun vrouw meteen voor 68 jaren jonger zullen gaan.
 
 
Onkostenvergoeding
Deze Henk in ieder geval wél en hij wilde dan ook erg graag webcammen of bellen met mij. Ook omdat mijn (verzonnen) leeftijd van 23 hem erg aansprak. Hij zou proberen om de komende dagen te kijken of we tegelijk online konden komen. Ik wil echt heel graag een spannend gesprek met je. Is het mogelijk om af te spreken? Doe je ook aan thuis ontvangst? Ik wil je best 50 euro onkostenvergoeding betalen. Like whut? Een onkostenvergoeding? Da's nieuw voor mij, die uitspraak. Al zie ik 'm steeds vaker voorbij komen. Is dat een makkelijkere regel om het niet helemaal plat te hebben voor jezelf, om een dame (van plezier) te betalen voor seks? Ik moest nog een beetje gniffelen om het woord en scrolde verder in de mail.
 
Foto
In de ‘PS’ had hij gezet dat er in de bijlage een foto zat. Ik opende de foto en het was inderdaad een oude man. Een oude-oude man. Zo'n ouderwetse opa inclusief saaie kleding. Hij glimlachte op de foto maar het was enorm gemaakt. Ook had hij 'n beetje een creepy uitstraling. Hij leek echt zo'n vieze en gemaakt vriendelijke opa met de uitspraak: “Meisjeeee, lust je een snoepjeee?” 
 
Ik besloot om hem een korte maar duidelijke mail terug te sturen en gaf wat data en tijden wanneer ik aanwezig was om te bellen / te cammen. Persoonlijk ging mijn voorkeur uit naar bellen dus ik hoop dat hij daarvoor kiest. Dan kan ik hem meteen vragen hoe zijn seksleven was met zijn vrouw, want daar ben ik stiekem erg benieuwd naar...!

Lees ook de vorige columns van Nanda!
 

Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.