Trendreport: de hotste items voor de herfst en winter 2014/2015

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Met pijn in ons hart hebben we onze bermuda's ein-de-lijk opgeborgen. Het is tijd voor een herfst- en wintergarderobe! Hoe je die fashionable vult? Wij zetten de trends voor je op een rij!

Wollen truien, warme jassen en veel, veel chocolademelk: jep, het is weer tijd voor de herfst en winter! Maar wat draag je dit jaar? Dat is lastig, want er is genoeg te kiezen. Wij sommen daarom de must-wears voor je op! Enneh, om het je makkelijker te maken, hebben we uit de webshop van Scandinavisch kledingmerk BON 'A PARTE bijpassende items geselecteerd. ShopZe!

1. Glimmers en ruiten

Zin in iets shinends én plattelands? Dan zit je in de herfst en winter 2014/2015 gebakken! We zien deze seizoenen namelijk zowel kleding met glimmers als met ruiten. Wat dat laatste betreft: vooral rood in combinatie met de ruit doet het heel goed. En waarbij je aan 'glimmend' moet denken? Aan alles wat je maar wilt, zolang het maar blinkt, fonkelt of glanst!


2. Wol, wol, wol

Onmisbaar wanneer de temperaturen dalen: wol. En ook dat is er in overvloed in modeland. Het liefst trekken we iets grofgebreids aan deze seizoenen, maar een lekkere wollen trui met mouwen waar je je handen in kunt verstoppen, is ook heerlijk. 


3. Galaxyprint en leer
De legging zien we al jaren in het modebeeld, maar durfals kunnen nu hun hart ophalen aan de legging met print. Galaxyprint, als het even kan. Het heelal en aanverwante, kosmosachtige printjes zie je trouwens niet alleen op broeken en leggings: jurkjes en T-shirts mogen er ook in ondergedompeld worden. Eveneens al een tijdje hip is leer, maar in de herfst en winter van 2014/2015 dragen we het nét even anders. Waar je namelijk eerst in strakke, leren skinny de deur uitging, staat nu de baggy leren broek op je te wachten.

4. Mouwloze jassen en capes
Een must voor guur weer: een lekkere jas. In de laatste maanden van 2014 en het eerste kwartaal van 2015 warmen we ons op met oversized jassen, chique capes en bodywarmers van fake fur. 

5. Kleine tassen
Zoek je nog een accessoire om je outfit mee af te maken? De kleine tas is 100% hot deze herfst en winter. Ben je een praktisch type? Ga voor een rugzak van een slag kleiner. Liever een tas in je hand of om je schouder? Dan kun je helemaal je lol op: hand- en schoudertassen in formaat S zijn deze seizoenen volop verkrijgbaar.
Zijn de bovestaande items niet helemaal jouw smaak? Dikke kans dat je iets anders moois vindt tussen de honderde items in de webshop van BON 'A PARTE.

Welk mode-item ga jij zeker scoren deze herfst/winter?

Dit is een gesponsord artikel.