Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Hi- ha- horoscoop: November

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!
 
Ram (21 maart – 20 april) 
Het leven is mooi! Je hebt een onrustige maand achter de  rug en alles lijkt nu eindelijk weer op z’n plaats te vallen. Je zit goed in je vel, doet het goed op het werk én je vriend lijkt jou eindelijk te begrijpen. Dat is je van harte gegund! Pas wel op voor jaloerse ‘vrienden’. Deze frenemies zijn niet zo blij met jouw fabulous leventje en gooien graag wat roet in jouw eten als ze daar een gelegenheid voor zien. 
Jouw steamy seksplek: Je lover verrast je met een leuke hotelovernachting. Waar natuurlijk een lekker warm donsbed op jullie staat te wachten. Drie keer raden wat jullie in dat bed gaan doen… 
Jouw herfstblunder: We hebben goed, erg goed nieuws voor je. Hoewel jouw leven normaal een aaneenschakeling van gênante momenten is, loopt deze maand alles op rolletjes, blundertechnisch gezien. Geen gênant moment voor jou, Ram! 
 
Stier (21 april – 20 mei) 
Dat herfstdipje waar je moeder het eind september over had, heeft jou getroffen. Je hebt nergens zin in, ja oké, een tripje naar de Bahama’s zou je wel opvrolijken, maar dat zit er helaas niet in. Nee, in plaats daarvan word je wakker door de regen die op je dakraam tikt. Getverderrie, kun je niet gewoon de hele herfst in je nest vertoeven? Gelukkig is deze herfstdip maar van korte duur, want een vriendin besluit je spontaan uit te nodigen voor een lunchdate. Binnen no time heeft je vriendin je uit die dip getrokken. 
Jouw steamy seksplek: Hoewel je er zelfs in je stoutste dromen nog nooit over hebt gedroomd, is de auto deze maand dé plek voor je. 
Jouw herfstblunder: Je buurvrouw ruimt ook nooit het bruine hoopje van haar hond op. Net wanneer je haast hebt, ga je er natuurlijk in staan. Ge-wel-dig. 
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni) 
Terwijl iedereen uit je omgeving klaagt over de herfst, geniet jij er juist van. De blaadjes die harmonieus van de bomen naar beneden dwarrelen vind je zo rustgevend en fascinerend. Jij lijkt er als enige van te genieten dat het buiten weer donkerder wordt. Door de straten die sfeervol verlicht worden, begint bij jou het kerstgevoel al te knagen. Wanneer je vriend je bij thuiskomst begroet met een kus en een warme mok chocolademelk met een toef slagroom, kun jij je geluk niet op. 
Jouw steamy seksplek: De zolder is een plek waar jij en je vriend niet graag komen. Wat een bende. Wanneer jullie echter besluiten toch de handen uit de mauwen te steken, komen jullie een oud logeerbed tegen, waar jullie een wel heel steamy sekssessie in gaan bleven. 
Jouw herfstblunder: Wanneer je je collega een app'je stuurt om even te klagen over jullie andere collega, stuur je dat app'je niet naar haar, maar nee, naar de bestie van die collega. Kaaaaak! 
 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Arme kreeft, deze maand ben jij een beetje uitgeteld. Dat je de afgelopen zomer maar een weekje vakantie hebt gehad, begint je lichaam nu door te krijgen. Hoog tijd om er even tussenuit te gaan. Met het geld dat je deze zomer extra hebt verdiend, kun je mooi een leuke lastminute betalen naar een plek waar je even heerlijk tot rust kunt komen. Ga er lekker een weekje tussenuit met een vriendin. Je zult merken dat het je goed zal doen en je vol inspiratie en frisse ideeën terugkomt. 
Jouw steamy seksplek:  Het lijkt je alles behalve comfortabel, maar het is toch echt iets om eens te proberen: op een stoel! 
Jouw herfstblunder: Ai ai ai, zonder dat je het doorhad, heb je je auto op een plek geparkeerd waar-ie niet mag staan. Wanneer je terugkomt, wappert er een geel papiertje onder je autoruit. Heb jij weer. 
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Die yogalesjes die je sinds kort bent gaan volgen, doen je goed! Je zit goed in je vel, je straalt en je loopt veelvuldig met een glimlach op je gezicht. Blijkbaar is dat het mannelijk geslacht ook opgevallen. Of je nou een vriend hebt of niet, je geniet van de aandacht en de leuke opmerkingen. En terecht! Je hebt er flink je best voor gedaan. De complimentjes die je van alle kanten krijgt, motiveren je alleen maar meer om nog beter je best te gaan doen wanneer je volgende week weer in de lotushouding ligt. 
Jouw steamy seksplek: Deze maand ligt jouw libido niet zo hoog. Je hebt er op een of andere manier gewoon niet zo’n zin in. En als het dan moet, dan maar gewoon in het bed. Lekker comfortabel. 
Jouw herfstblunder: Wanneer jij en je vriend op bezoek gaan bij je schoonouders, ben je van tevoren al zenuwachtig. Je weet dat je schoonmoeder je niet zo mag en tot overmaat van ramp laat je van de zenuwen een bordje van haar favoriete servies op de grond kletteren. Waar is dat luik om door de grond te zakken?! 
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Deze maand heb je geregeld een moment waarop je niet te genieten bent en loopt je omgeving met een hele grote boog om je heen. Alles zit je tegen. Geen chocolade in huis wanneer je ongesteld bent, je baas die tegen je uitvalt omdat je een klein foutje hebt gemaakt en ook nog eens een knoepert van een puist op het puntje van je neus. Why me? Gelukkig is er ook nog goed nieuws. Wanneer je door de winkelstraten loopt, loop je tegen die tas aan die je altijd al wilde hebben. Laat die tas ook nog eens in de sale zijn! 
Jouw steamy seksplek: Deze maand ligt er voor jou niet heel veel seks in petto. Wat wel voor jou in het verschiet ligt, is een zinderende zoensessie. Namelijk in de stromende regen. Niet denken dat je het koud krijgt, want je lover warmt je wel op...
Jouw herfstblunder: Hoe dat ingewikkelde koffiezetapparaat bij jou op het werk werkt, je hebt geen idee. Je besluit maar wat te prutsen en voor je het weet trek je aan het verkeerde ding en is de grond bezaaid met koffiebonen. 
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober) 
Voor jou lijkt de decembermaand veel te snel in zicht te komen. Je bent de stresskip zelve en alles loopt niet zoals gepland. De deadlines stapelen zich maar op en tot overmaat van ramp voel je ook nog eens een griepje aankomen. Je keel doet pijn en je grijpt continu naar de zakdoekjes. Hoe veel je ook nog moet doen, vergeet niet een momentje voor jezelf te nemen. Anders lig je tijdens de feestdagen nog met een burn-out op bed. 
Jouw steamy seksplek: Wanneer je net onder de douche vandaan komt, je de tijd hebt genomen om ook de achterkant van je benen goed te scheren én je bed is voorzien van een schoon setje lakens, hoef jij niet lang na te denken waar je even lekker wilt seksen. In je lekkere zachte bedje natuurlijk! 
Jouw herfstblunder: Wanneer je tijdens het verjaardagsfeestje van je beste vriendin een onbekend gezicht ziet en je je wilt voorstellen, blijkt dat jullie elkaar vorig jaar al hebben ontmoet. En het jaar daarvoor… Kut. 
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Al maanden zit je te wikken en te wegen over dat ene besluit. Of het nou gaat om het nemen van een huisdier of een tatoeage, je bent er eindelijk over uit. Je gaat het gewoon doen! Je hebt er goed over nagedacht en je staat achter je besluit. Je zult helaas merken dat niet iedereen achter je besluit staat. Ga hierdoor niet opnieuw twijfelen. Het is jouw keus en niet die van iemand anders. Het belangrijkste is dat jij er achter staat.  
Jouw steamy seksplek: Wanneer je lover je bespringt en jullie al zoenend de trap op proberen te komen, besluiten jullie dat de trap eigenlijk ook wel een heel spannende plek is… 
Jouw herfstblunder: Wanneer je na een lange dag eindelijk thuiskomt, duik je meteen je bed in. De volgende dag word je wakker door het trillende geluid dat je telefoon maakt. Wanneer je opneemt hoor je je baas aan de andere kant van de lijn foeteren waar je blijft. Oeps, vergeten de wekker te zetten… 
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
De afgelopen maand heb je flink wat geld over de balk gesmeten. Mid season sale is er natuurlijk niet voor niets. Hierdoor heb je alleen wel ietsiepietsie meer geld uitgegeven dan je je eigenlijk kon veroorloven. Houd je financiën goed in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat je deze week voor onverwachte kosten komt te staan. Je auto die bijvoorbeeld deze maand weer door de APK moet…
Jouw steamy seksplek: Wanneer je je vriend fanatiek aan zijn nieuwe auto ziet sleutelen, vind je dat stiekem wel erg aantrekkelijk. Wees niet verbaasd als jullie al zoenend op de motorkap belanden. 
Jouw herfstblunder: Je wilt die grauwe herfstkleuren vermijden en je stift je lippen daarom knalrood. Wanneer je op je werk aankomt en je aangestaard wordt, heb je geen idee wat er gaande is. Tot je naar de wc moet. Je lippenstift zit niet alleen op je lippen, maar ook op je kin. Good god. 
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Je weet niet wat er in het water zit deze maand, maar je bent emotioneler dan ooit. Wanneer je hoort dat de kat van je buurvrouw is overleden, ja, dat beest dat je strontirritant vond, kun je je tranen niet in bedwang houden. Ook tijdens GTST heb jij een brok in je keel. What’s happening? Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel. Halverwege de maand krijg jij een aangename verrassing.
Jouw steamy seksplek: Het is niet dé plek voor je om lekker te seksen, maar wel om te vozen: in de garderobe op een chic feest. 
Jouw herfstblunder: Je loopt met een volle kar boodschappen naar de kassa. Wanneer je dan eindelijk én je boodschappen op de band hebt gelegd én ze weer in je kar hebt gekwakt, kom je tot de ontdekking dat je je portemonnee bent vergeten. Fuuuuuuuuuuuuck. 
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Totaal in gedachten verzonken, loop je langs de vaste route van je werk naar het station. Lichtelijk geïrriteerd ben je als iemand, die net zo in gedachten verzonken is als jij, tegen je oploopt. Iets minder geïrriteerd ben je als blijkt dat hij er wel errug goed uitziet. Hij begint een praatje met je en hij blijkt ook nog eens een leuke gesprekspartner te zijn. Wie weet zit er wel meer in…
Jouw steamy seksplek: Na het avondeten zend je zwoele blikken zijn kant op. En hij lijkt ze op te pikken. Voor je het weet liggen jullie op de keukentafel te vozen. 
Jouw herfstblunder: Na al drie jaar, twee maanden en twee weken bij het bedrijf werkzaam te zijn, kom je erachter dat de redactiesecretaresse Elina heet, en niet Eline zoals jij haar de afgelopen drie jaar, twee maanden en twee weken hebt genoemd…  
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Het zit je deze maand niet mee. De gezondheidskwaaltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Eerst heb je last van een zere keel en daarna zet die verkoudheid door waar je eigenlijk al een aantal weken mee rondliep. Hoewel je normaal niet iemand bent die zich snel ziek meldt, is het toch verstandiger om een paar dagen uit te zieken. Wanneer je weer aan de slag gaat, ben je helemaal opgeladen en zit je vol goede ideeën. 
Jouw steamy seksplek: Wanneer je het appartement van je vriend binnenloopt, zie je dat hij zijn parket heeft vervangen voor een tapijt. Een heerlijk zacht tapijt welteverstaan. Binnen no time liggen jij en je lover over de grond te rollebollen. 
Jouw herfstblunder: Je hebt al de hele dag last van je maag. Wanneer je een scheet op voelt komen, probeer je paniekerig het toilet te bereiken. Net te laat helaas, vlak voor je de wc bereikt ontglipt het al.
 
Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?