Unboxing: de Beautybox van oktober

Lichaam door Marleen_S
Een nieuwe maand betekent weer een nieuwe Beautybox. Ook dit keer is ‘ie goedgevuld met goodies die je, nu de herfst volop is begonnen, heel goed kan gebruiken. Want fabulous de wind en regen verslaan, dat wil toch iedereen?

 
Koude, droge handen vragen om iets lekkers. Net zoals je lipjes die wel wat kleur kunnen gebruiken nu de zon zich steeds minder vaak laat zien. In de Beautybox van oktober zit het er allemaal in. Van een handcrème die geurt naar mandarijntjes tot een wijnrode lipstick: alles ademt herfst!




Greenland - Bodybutter
We love green! Biologisch eten, eerlijke chocola en ook 'groene' lichaamsverzorging. Het is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jezelf. En dan met name je steeds bleker wordende huidje, die wel wat hydratatie kan gebruiken. De fullsize bodybutter van Greenland zit bommetjevol met voedende ingrediënten zoals sheabutter, cacaoboter en bijenwas en heeft de geur van de zomer: kokos. Persoonlijk vinden we de geur ietsje te overheersend, maar de kokosliefhebster kan haar hart ophalen. Als je huid dáár geen oppepper van krijgt. Wij zijn fan van dit leuke aluminiumblikje!
 

Redken - Color Extend Magnetics Shampoo
De wereld van shampoos is zo groot, je ziet door de volumizers en crèmespoelingen je haarbos niet meer. Als er in ieder geval één heel fijn merk is, is het Redken wel. Na een wasbeurt met dit heerlijk ruikende goedje, ben je ervan verzekerd dat jouw gekleurde lokken worden versterkt en ook lekker gaan glanzen. Want we kennen het allemaal, haarverf droogt je haar enorm uit. Door de combinatie van Redken's Charge-attract Complex en het Interlock Protein Network worden je haarvezels omsloten, waardoor je kleur wordt behouden. Kun je nog langer genieten van je highlights of vers geverfde bruine lokken.
 

 
Golden Rose - Velvet Matte Lipstick
Waarom van de herfst houden? De rode lipsticks zijn niet meer aan te slepen. Glimmend, mat of als gloss, we wanen ons met een rode mond even als Marilyn Monroe. Ook een fijne bijkomstigheid: een paar dieprode lippen steekt mooi af bij onze witter wordende huid. Sneeuwwitje move over! Deze matte lipstick van Golder Rose bevat een hoog kleurpigment én hydrateert je lippen tegelijkertijd. O ja, de lipstick bevat geen parabenen, dus de gevoelige lipjes onder ons zijn ook verzekerd van een mooie matte tint. 


 
Dermalogica - Dynamic Skin Recovery
Dermologica is één van de bekendste skincare-merken die door specialisten is samengesteld en zich richt op huidverbetering. Een gezonde, mooie huid, dat is bijna de wens van iedereen. Sommigen hebben geluk, anderen niet, maar met de producten van Dermalogica kun je Moeder Natuur gelukkig een handje helpen. Zoals met de Dynamic Skin Recovery. Deze moisturizer zorgt voor een intense hydratatie en beschermt je huid tegen in- en externe invloeden, die een rol spelen bij huidveroudering. Wie wil er een likje forever young?
 

 
Rituals - Handlotion
Last, but zeker not least is deze fullsize handlotion van Rituals. Waar zouden we zijn zonder de overheerlijke producten van dit nog fijnere merk? Als cadeau voor je vriendin of gewoon lekker voor jezelf. Welk product je ook kiest, dat 'ie lekker ruikt is zeker. Dat geldt ook voor Happy Hands met mandarijn en mint. Eigenlijk is het de geur van de herfst, maar dan in een tube. We love, love, LOVE!
 

 
Let op: Heb je geen abonnement maar wil je wel de Beautybox van deze maand in huis halen? De Beautybox van september is ook nog heel even los te koop via Beautybox.nl
 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.