Lifestyle / Eten
Eten

Gezonde en makkelijke eetinspiratie nodig? Bestel nu het e-book Foodness Fastfood

 
Ken je dat? Dat je gezond wilt eten, maar niet verder komt dan je wekelijkse salade met tomaat en komkommer? Dan hebben wij een leuke tip voor je: het e-book Foodness Fastfood. 25 gezonde recepten in 20 minuten klaar!
 
Claartje van ons zusje Foodness.nl is trots: ze heeft haar eerste e-book geschreven: Foodness Fastfood! Een boek vol heerlijke, gezonde recepten die in 20 minuten klaar zijn. Nja, misschien niet de eerste keer, maar als je er handigheid in krijgt wel. Ze heeft alle recepten zelf gemaakt en - nog beter - geproefd. Gezond eten is écht lekker, dat bewijs Claartje met haar receptenboek.

Het boek kun je in PDF downloaden en dus eenvoudig lezen vanaf je tablet of computer. Superhandig voor in de keuken: je zet je tablet in je houder in een hoekje van de keuken en kunt eenvoudig aan de slag! Wat voor recepten je zoal kunt verwachten? Claartje geeft je recepten voor 5 soorten gerechten: ontbijt, lunch, snack, diner en zoet.  
 

Bestellen met korting
Krijg je al trek bij het zien van de afbeeldingen? Je kunt het e-book HIER bestellen! Tot en met 14 november betaal je bovendien geen € 8,95, maar slechts € 6,95 als kennismakingsprijs!
 
Foodness Fastfood
Kosten:  € 6,95 in plaats van € 8,95
Bestandsvorm: PDF
Aantal pagina's: 29
 

 
Ga jij 'm bestellen?