Seks & relaties / Seks
Seks

8 manieren om het beste uit je vrijpartij te halen

Leuk hoor, zo’n ‘wilde’ nacht tussen de lakens, alleen blijf jij toch altijd een tikkeltje ontevreden achter. Awkward kreunen of komkommers als seksspeeltje, nee. Die slome sekssessie verander je zo in een stomende met deze 10 tips!
 
Zijn magische stok tovert helaas niet zomaar dat orgasme uit die hoge hoed, dat snap je ook wel, maar er moet toch iets zijn waardoor je echt de sterren van je hemelbed wilt schreeuwen? Nou, die zijn er. Gebruik de volgende acht manieren en maak van jouw volgende vrijpartij één groot hoogtepunt.

 
 
Stimulans
Een belangrijk puntje dat nog weleens vergeten wordt, is het zorgen voor de juiste stimulans. Natuurlijk hoef je niet de halve Xenos aan kaarsen in je kamer te hebben staan om in de stemming te komen, het zit ‘m juist in de stimulans van zijn kant. Word je niet echt wild van zijn gebarentaal down under? Het ligt niet perse aan zijn skills, hij raakt waarschijnlijk gewoon niet de juiste snaar. Of die G-spot nou bestaat of niet, stiekem weet jij heel goed welk plekje hij moet opzoeken, wil jij krols van genot onder hem liggen. Durf hem dat te zeggen. Of pak eens zijn hand en stuur hem naar de juiste plekjes. Hij vindt het opwindend dat je op zo’n manier initiatief neemt, jij krijgt wat je wilt. Lukt dat niet? Misschien doen zijn handen niks voor je, maar wel als hij een rubber hulpmiddeltje erbij gebruikt.
 
Licht
Light, camera, action! Oké, die camera is misschien alleen iets voor de Kim Hollands onder ons, maar dat stukje licht is niet geheel onbelangrijk. Het kan namelijk precies voor de juiste sfeer zorgen. Eerlijk, onder een TL-verlichting de liefde bedrijven, is toch wat anders dan bij romantisch gedimd licht? Zet op strategische plekken de lichten juist aan of uit. Een klein schemerlampje ergens in de hoek verduistert net genoeg de putten in je dijen en hangende kipfilets en verlicht op een sprookjesachtige manier je borsten. Helemaal donker is af te raden, want voor de intimiteit van de vrijpartij is een beetje zicht op elkaar juist fijn.
 

 
Muziek
Muziek of geen muziek, daar zijn de meningen over verdeeld, maar een steamy hitje van Beyoncé op de achtergrond kan je zo in sexy mood brengen als je eigenlijk geen zin hebt. Zet je speakers niet gelijk op stand straaljager, maar net hard genoeg om het klappen van de zweep in bepaalde standjes subtiel te maskeren. Wees wel voorzichtig welke playlist je gebruikt. Het nieuwste album van One Direction zal niet echt werken, evenmin de nieuwste track van DJ Tiësto. Tip: zorg voor een lange playlist van minimaal anderhalf uur of zet je lijst op repeat. Je wilt niet vlak voor het moment suprème naar je laptop rennen om YouTube te doorspitten naar een nieuwe hitsig nummer.
 
Geen afleiding
Wij vrouwen zijn retegoed in multitasken, maar tijdens de liefdesdaad is het juist wat handiger om je te richten op één ding en dat is zijn naakte lichaam. Ook al wil je nog gauw een vluggertje voor GTST begint, als je die tv aanhoudt zodat je weet wanneer het begint, zul je er gegarandeerd continu naar kijken. Niet echt libidoverhogend voor je sekspartner. Hetzelfde geldt voor die trillende smartphones, rumoerige huisgenootjes of een nieuwsgierige kat, die in de kamer staat. Zorg voor een serene rust in de slaapkamer en speel niet ondertussen ook met je telefoon, maar gewoon met zijn pielemuis.
 
Juiste temperatuur
Als je benen bevriezen zodra ze onder de dekens vandaan komen of als je al begint te zweten bij de gedachte aan seks alleen, zal het liefdessprookje niet met een happy end eindigen. Regel de temperatuur voor zover je dat kunt. Zet een raampje op een kier, zet de verwarming een tandje hoger of geef elkaar eerst een verwarmende massage.
  

 
Geen stress
Seks zonder stress is als fluitend naar je werk gaan. Als er niets is om je zorgen over te maken, kun je je meer focussen op wat er tussen de lakens gebeurt. Ben je in gedachten nog op je werk, dan leidt dit enorm af van het genieten van de seks. Ga maar na, op vakantie heb je vaak automatisch betere seks, omdat je niks moet en hoeft.
 
Houd je niet in
De hele buurt bij elkaar schreeuwen alsof er een bokswedstrijd aan de gang is, is wat overdreven, maar laat je gaan. 99% zeker dat hij jouw gekreun een echte turn on vindt. Hij geniet extra als jij laat merken dat je ook geniet. Als je als een stijve plank met een zure kop wat heen en weer beweegt, wil hij er ook graag vanaf. Doe het wel met mate en probeer niet te lijken op een amateuristische versie van Bobbi Eden. Dat is dan weer het andere uiterste.
 
Lach om eventuele ongelukjes
Een ongeluk zit in een klein hoekje en je zult altijd zien dat jullie dikke scheetgeluiden fabriceren met elkaars buiken wanneer jullie de liefde bedrijven. Dat kan nogal een moodkiller zijn, maar je kan er ook om lachen. Dat soort dingen gebeuren nou eenmaal. Laat het even toe, maak er een grapje over en ga daarna weer door. Eén voordeel: door zo’n akkefietje kun je eventuele spanningen lekker loslaten en zal het daarna veel beter gaan.

Heb jij nog gouden tips voor de vrijpartij van je leven?