Beauty / Lichaam
Lichaam

Unboxing: de Menbox!

Een nieuw jaar, een nieuwe maand: dat betekent een nieuwe Beautybox. En om dit jaar even wat anders te starten, beginnen we met eentje voor mannen. Vriendlief moet er deze winter namelijk net als jij verzorgd uitzien. 
 
Hij is al een tijdje te koop, maar er zijn nog wat exemplaren over die je los kunt bestellen: de Menbox! We kunnen ons voorstellen dat je wederhelft geen zin heeft om ’s ochtends vroeg uren voor de spiegel te staan poedelen, maar als jullie op een zaterdagavond een leuk feest hebben, verwacht je toch wel van ‘m dat hij een beetje zijn best doet. Deze Menbox helpt hem daar ongetwijfeld bij! 


 
Redken – Intensely Clean Brew Shampoo 
Wanneer wij een willekeurige drogist binnenstappen, worden we overrompeld door verschillende soorten shampoo. Ook voor onze wederhelft is een groot scala aan shampoos te vinden. Is je lover weer eens totaal de weg kwijt en zou-ie niet weten welke shampoo hij moet kiezen? Raad hem de shampoo van Redken aan. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes (dus geen gedoe) en is niet zo groot waardoor je vriend hem ook makkelijk in zijn voetbaltas kan gooien. Én de shampoo ruikt ook nog eens neutraal. Wat wil een man nog meer? 
 
 
Chill Hair – Styling gel
Net zoals jij het belangrijk vindt dat je haar goed zit, vind je vriend het ook belangrijk dat zijn lokken in model zitten. Deze Styling Gel van het salonmerk Chili Hair helpt hem zijn kuif te temmen en geeft zijn haar glans en grip. Kritisch puntje: de styling gel ruikt niet zo heel erg lekker, maar zodra hij dit in zijn haar smeert, is de geur snel weer vervlogen. 


Sabon – Gentleman Soap
We love Sabon! Lekker een zeepje voor onder de douche of voor tijdens het handen wassen. Vriendlief snapt ons zeepgedrag soms niet helemaal, maar met deze Sabon-zeep weet jij hem vast te overtuigen. De zeep is namelijk niet alleen om de handen mee te wassen, maar is multifunctioneel inzetbaar. Je kunt ‘m gebruiken voor onder de douche, maar hij is ook geschikt om je mee te scheren. Ook is dit fijne zeepje geschikt voor alle huidtypen. Geen gedoe dus. O ja, wij zijn helemaal fan van de verpakking. Ziet-ie er niet stoer uit? 


 
Rituals – Samurai Face scrub
Je gezicht reinigen en scrubben: wij doen het regelmatig want het is goed voor onze huid. Manlief heeft daar alleen vaak het geduld niet voor. Wrijf hem daarom deze scrub maar onder de neus. Deze Samurai gezichtsscrub is namelijk een reiniger en scrub in één. Scheelt hem weer werk. Hij ruikt lekker fris en geeft hem dus niet het idee dat hij de hele dag naar bloemetjes ruikt.

 
Rituals – 24h Anti-perspirant deodorant 
Rituals komt altijd met lekkere beautyproducten en deze deodorant is daar geen uitzondering op. Deze anti-perspirant biedt niet alleen een lekker geurtje, maar het zorgt er ook voor dat de zweetproductie van je vriend (of broer of vader) vermindert. Daarnaast ruikt deze deo heerlijk fris naar cederhout. In geval van nood zouden wij deze 'm ook nog wel onder onze oksels sproeien. 

 
Azzaro – Eau de Toilette Chrome 
En als klap op de vuurpijl onze favoriet uit deze Menbox: de Eau de Toilette Chrome van Azzaro. Dit heerlijke parfum maakt geeft ons kriebeltjes in de buik wanneer hij het draagt. Het ruikt heerlijk fris én is mannelijk. 
 
 
Let op: Heb je geen abonnement maar wil je wel de Beautybox voor mannen in huis halen als verrassing voor je vriend, vader of broer? Dez Menbox is ook nog heel even los te koop via Beautybox.nl
 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.