Seks & relaties / Seks
Seks

Holy moly: dit is wel een heel apart seksspeeltje

Seksspeeltjes: voor ons vrouwen is het allang geen taboe meer, maar onder de mannen wordt er nog weleens geheimzinnig over gedaan. Sinds kort is er een nieuwe sextoy op de markt voor… mannen met een voetenfetisj!
 
Tussen de lakens hebben we allemaal zo onze voorkeuren. En mannen, zij hebben natuurlijk ook hun wensen. De ene houdt van een volle kont, de ander van een aanwezige boezem en weer een ander houdt van mooie voetjes. Voor die laatste categorie mannen hebben we leuk nieuws. Er is een nieuw seksspeeltje op de markt verschenen: de vajankle! 

 
Een tenenkrommend speeltje 
Maak kennis met de vajankle! Zoals de naam eigenlijk al weggeeft is het een enkel en een vagina in één. Het klinkt misschien een beetje weerzinwekkend, maar voor mensen met een voetfetisj is dit toch wel een erg fijne uitvinding, meldt Metro. Maar hoe werkt het dan precies? De webshop die de vajankle verkoopt, Sin Boutique, legt uit hoe de vajankle ongeveer werkt: “In de enkel van deze eigenzinnige voet, is een vagina ingebouwd.” Oké. Duidelijk. 

 
Twee voor de prijs van één 
Degenen die wel geïnteresseerd zijn in de vajankle, mogen diep in de buidel tasten. Dit grapj- euh speeltje kost namelijk een luttele € 155, maar ja, dan heb je natuurlijk wel wat. Daarnaast is de enkel te bestellen in wel dertien verschillende kleuren. Van French Vanilla tot Honing en van Toffee tot Cream. Een wit voetje halen krijgt opeens een heel andere betekenis…

Oja, je kunt als klant ook kiezen wat voor teennagels je graag aan de voet wilt zien. Wat overigens wel weer jammer is, is dat de vagina alleen is ingebouwd in de linkerenkel. “Maar je kunt de vajankle ook als set bestellen”, vertelt Sin Boutique. Je krijgt de rechtervoet er dan gratis bij. Nou, als dat geen mooie aanbieding is, weten wij het ook niet meer.  
 
Wat vind jij van dit bijzondere speeltje? Goed dat het er is of weerzinwekkend?
Beeld: Sin Boutique