5 voordelen van een one night stand

Intiem door Fleur
Sommigen zijn er wel voor in, anderen weten het zo net nog niet: een one night stand. Natuurlijk, het moet iets zijn waar je zin in hebt, maar los van dat: er zitten voordelen aan. Wij noemen er vijf. Oeh la la…
 
Met seks voor één nacht zit je nergens aan vast, maar kom je wel aan je trekken. En zo zitten er nog meer fijne voordelen aan een one night stand. Eén ding is duidelijk: never a dull moment met een eenmalig avontuurtje…
 

1. Je mag gerust een ramp in bed zijn
News flash: een one night stand heb je maar één keer met dezelfde persoon, als het goed is. Dat betekent dat je hem daarna niet meer onder ogen hoeft te komen, en dus ook dat je mag blunderen in bed. Nee, we snappen dat je liever toch een goede indruk achterlaat, maar áls je dan per ongeluk een compleet peloton aan scheten de lucht in knettert tijdens je orgasme, zul je dat nooit meer van hem terughoren. En zo hoef je ook maar één keer rood te worden als je per ongeluk in zijn bal bijt of zo hard met je armen maait dat je hem een schedelbreuk slaat. 
 
2. Je kunt je compleet laten gaan
Zin om even helemaal iemand anders te zijn of je compleet te laten gaan? Met een one night stand kan het. Als je bij je vriend namelijk eerst een weke mossel in bed was en je je opeens als een lyrische nekzuiger gedraagt, is de kans dat hij de crisisdienst belt minimaal 75%. Je one night stand echter, heeft er geen idee van hoe je normaal bent. En dus kun je zijn wie je wilt. Sexy Suzy? Vampy Vivian? Horny Hennie? Het kan allemaal!
 
3. Je hoeft nooit meer iets te laten horen
Normaal als je een date hebt gehad, is het aardig om daarna wat te laten horen. Met een one night stand hoeft dit niet – dat is een ongeschreven regel. Je ontmoet elkaar, praat even leuk, weet vervolgens niet hoe snel je samen naar een huis moet vertrekken, doet daar een rodeo ride en klaar. ‘Ik vond het leuk’, ‘Snel weer eens afspreken?’ of ‘Dank je wel voor de cola en die twee wijn’: het hoeft allemaal niet. Het mág wel, maar als je het niet doet, is het lekker niet onbeleefd.
 

 
4. Je kunt thuis lekker verder slapen
Na een one night stand kún je nog even lekker bij hem blijven liggen, maar het hoeft niet. Je kunt prima na wat after talk opstaan en fijn naar je eigen bed verkassen. Niks samen ontbijten of een soort van verplicht kennismakingsgesprek voeren (“wat eh… doe jij eigenlijk doordeweeks?”). Nee, als de lol eraf is, trek je je kleding aan, wuif je ‘m gedag en kruip je thuis onder je frisse lakens om zonder dat je benen in die van hem verstrengeld zijn, nog een paar uur slaap te pakken. Zalig!
 
5. Het is een perfecte doorbreking van je sleur
Je weet wat ze zeggen: life starts right outside your comfort zone. En als waarschijnlijk íets buiten de gebaande paden ligt, dan is het wel het naar huis meesleuren van een wildvreemde. Natuurlijk, er zijn andere manieren om de sleur te doorbreken, maar mocht je een ongewoon avontuurtje met iemand zoeken, dan is een one night stand perfect. Het is namelijk spannend (want je kent hem niet) en stout (want foei, je ként hem niet) tegelijk. Go girl!

En? Zou jij in zijn voor een one night stand?