Man vraagt ex-vrouw 43 jaar na scheiding ten huwelijk

Relaties door Marleen_S

 
Vergeet Fifty Shades Of Grey, het verhaal wat je zo gaat lezen, gaat pas écht over liefde. Geen bondage voor nodig. Alleen Valentijnsdag, een groot bord en een ex die je na 43 jaar na jullie scheiding opnieuw moet veroveren. Deze man deed het.
 
Op je 75ste ten huwelijk worden gevraagd door je ex-man. En dat na 43 jaar sinds jullie scheiding. Oude liefde roest niet, dat blijkt maar weer uit dit mierzoete liefdesverhaal.
 
Zin in een hamburger
Renate Stumf en Louis Demetriades ontmoetten elkaar jong. Ze waren net achttien jaar oud en werkten allebei op een militaire basis in Duitsland. Zij in de keuken, hij was soldaat. In eerste instantie wilde ze niks van Louis weten toen hij vroeg of hij haar kon helpen in de keuken, omdat hij zin had in een hamburger. Maar Louis gaf niet op en dat bewijst hij na 43 jaar uit elkaar te zijn geweest maar weer eens met zijn lieve valentijnsactie.


 
Scheiden
De twee hadden een gelukkig huwelijk. Dertien jaar waren ze bij elkaar, maar drie kinderen later en een verhuizing naar de Verenigde Staten rijker ontstonden er scheurtjes in de relatie. “We begonnen over alles ruzie te maken. Ik sprak haast geen Engels en ook financieel was het moeilijk”, vertelt Renate aan ABC News. Dus besloten ze te scheiden. Beiden trouwden opnieuw, maar hun partners overleden. Noem het toeval of niet, maar de lovebirds liepen elkaar niet veel later weer tegen het ietwat oudere lijf. “Toen we elkaar afgelopen december opnieuw zagen, wisten we meteen dat de liefde tussen ons eigenlijk nooit was verdwenen. God heeft ons bij elkaar gebracht”, aldus een zielsgelukkige Renate.
 
Reden genoeg om haar een paar maanden later op Valentijnsdag compleet te verbazen, moet Louis gedacht hebben. Terwijl Renate nietsvermoedend aan het werk is in de supermarkt, besluipt Louis haar van achteren met een groot bord waarop staat: ‘Happy Valentine! Will you marry me?’. “We zijn zo lang uit elkaar geweest, 43 jaar. Dat is een lange tijd. Dus ik was een beetje onzeker”, vertelt Renate aan ABC News. “Maar ik wil heel graag met hem trouwen. Dit is de beste Valentijnsdag ooit!”

 
Nou, als je na Valentijnsdag de hoop had opgegeven, geloof je hierdoor toch spontaan gelijk weer in de liefde? Ons hart loopt er in ieder geval liters van over.

Op een schaal van 1 tot 10: hoe lief vind jij dit?!