25 dingen die je alleen begrijpt als je samenwoont

Lifestyle door Marleen_S

Samen spelen, samen delen en dan ineens: samenwonen! Het is natuurlijk heel fijn om je lover 24/7 om je heen te hebben, maar sommige dingen zullen je vriendinnen nooit begrijpen. Een vuile sok is namelijk veel meer dan dat alleen…

 
Relatietherapie is nou ook weer niet nodig, maar niemand zal begrijpen dat…
 
... poepen met de deur open er niet meer voor je in zit. Net zoals het kunnen laten rondslingeren van je (ongebruikte) tampons zonder dat vriendlief er mee gaat experimenteren of ze gewoon weggooit.
 
... sowieso poepen al een opstoppend probleem wordt. Zeker in de eerste paar maanden is het zoeken naar hét perfecte moment. Meestal als hij slaapt. Om drie uur ’s nachts.
 


 

... je over alles moet onderhandelen. Tot aan de pastasaus en keuze van het douchegordijn toe.
 
... je geen idee hebt als iemand praat over personal space? Wa’s da? Bedoel je het toilet?
 
... het aan de andere kant stiekem ook wel erg fijn is dat er altijd iemand naast je ligt. Lekker warm, nooit meer met een kruik naar bed.

... je geen boyfriend jeans meer hoeft te kopen of oversized overhemden hoeft aan te schaffen, omdat je alles van hem kan lenen.

... je niet zomaar meer je oude oma-onderbroeken kan dragen als al je kanten strings in de was zitten. Stel je voor dat jullie vanavond ineens zin hebben.

... iedereen er zo’n big deal van maakt dat je gaat hokken. Je vond het eerst verre van eng, totdat je 180 horrorervaringen naar je hoofd geslingerd kreeg.

... je tot Olympisch kampioene mag worden gekroond als hij ermee instemt dat jullie jouw bank houden en besluiten dat zijn gamestoel rijp is voor het grofvuil.


 

... je niet zomaar met je vriendin ronduit over hem kan praten, omdat de muren zo dun zijn dat hij je overal kan horen.

... alles wat van jou is automatisch ook van hem is. Tandenborstels, deo en ja ook je peperdure oogserum die hij rijkelijk als dagcrème gebruikt.

... je lover er wel hele vreemde badkamerrituelen op nahoudt die niemand ooit te weten mag komen. Met jouw wenkbrauw tweezer teenharen eruit trekken, really?

... het eeuwige gevecht om de afstandsbediening niet zomaar een gevecht is. Nee het gaat om pure macht. Het bepaalt gewoon wie er de broek aan heeft.

... een avondje alleen lekker op de bank ongestoord Say Yes To The Dress kijken er sowieso niet meer in zit. RTL7 it is

... mannen echt een verschrikkelijk interieursmaak hebben met net zo veel gevoel voor kleurencombinaties als een blinde mus.

... een huisdier een extra dimensie in je samenwoonavontuur geeft. Zei daar iemand goed oefenmateriaal voor een toekomstige baby?

... je echt een dateavond moet inplannen omdat je hem anders nooit ziet.


 

... je echt niet elke dag de sterren van de hemel sekst. Eén keer in de week is al een stoute droom die werkelijkheid wordt.

... hij zijn vieze sokken niet gewoon vergeten is. Nee-hee, ze staan symbool voor alles wat er mis is tussen jullie.

... je niet meer out of the blue lekker met je dildo kan spelen zonder dat meneer er bij staat te kijken. Laat staan masturberen. 

... je leven nu bestaat uit compromissen sluiten. Jij mag de verwarming op standje tropisch zetten, hij mag tot in de late uurtjes gamen.

... gelijkheid in huishoudelijke taken een fabeltje is dat is verzonnen om je binnen te halen om te gaan samenwonen.

... een klodder boter in de pindakaas genoeg materiaal is om de hele dag chagrijnig te zijn.

... IKEA de deuren naar de samenwoonhel opent op het moment dat de eerste Billy-kast in zicht is.

... je je aan de andere kant nog nooit zo ontzettend thuis hebt gevoeld als bij hem. Alle IKEA-rellen en pindakaasergernissen neem je daarom ook gewoon maar 100% voor lief.

Welke dingen maak jij mee in jouw samenwoonavontuur?