Als je deze 15 dingen eet, wil je geen seks meer

Intiem door Rosanne
Heb je een eetdate en hoop je dat het eindigt in een vurig partijtje? Dan kun je het best de volgende producten mijden. Ze werken namelijk als een anti-lustopwekker. En dat kan een flinke domper zijn op jullie seksdrive.

Voor de vorm een hapje eten tijdens jullie sexy meeting? Pas op! Want deze etenswaren kunnen de sfeer flink verpesten. En wie wil er nu rondparaderen in lingerie als ze zich een dikke olifant voelt? Laat de broccoli en dat ijsje dus maar staan, ladies. Anders wordt het echt niks meer vanavond.


DailyMail

ondervroeg foodexpert Elouise Bauskis, diëtiste bij NutriCentre, en zij kwam met heel wat opvallende anti-lustopwekkers. Veel eten mag dan wel goed voor je zijn op de lange termijn, voor een spetterende vrijpartij kun je de volgende producten beter links laten liggen!

1. Zoethout

Laat deze lekkere snack maar staan, want hij verlaagt je testosteron en minder van dit mannelijke hormoon is minder seks. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Helaas ladies, ook geen zoethout voor jullie.

2. Kaas

Dit is een ramp van nationaal niveau. Kaas is geweldig. Kaas is bijna beter dan seks. Dat wordt een moeilijke afweging voor iedereen. Alleen het overheerlijke gele goedje is slijmproducerend en daar ga je je niet bepaald sexy van voelen.

3. Bonen

Dit is dan gelukkig weer niet zo’n ramp, tenzij je dol bent op chili con carne. Het is algemeen bekend dat je van boontjes scheten laat. Dit is echter niet de enige reden waarom je het beter kunt laten staan. Je voelt je opgeblazen en al die gassen verlagen ook weer je testosteronniveau. Kortom: bonen staan gelijk aan geen seks.

4. Melkchocolade

Ja, je leest het goed: geen melkchoco meer voor jou als je een sexy meeting hebt. Gelukkig mag chocolade met een cacaogehalte van 70% of meer dan weer wel. Sterker nog, het kan je bloedjegeil maken. Thank God, want er zijn een hoop vrouwen die daadwerkelijk chocolade verkiezen boven seks. Nu staan ze gelukkig niet meer voor dit duivelse dilemma.

5. Hotdogs

Het lijkt misschien heel romantisch (en Amerikaans) om samen een hotdog te eten, maar het kan je libido behoorlijk in de ijskast zetten. En dat wil je niet natuurlijk, want je gaat je er traag en loom van voelen. Het verzadigde vet kan volgens foodexpert Bauskis de slagaderen in zowel jouw punani als in zijn genotsknots verstoppen. Enne, dan gaat zijn slagboom niet meer zo fier omhoog.

Wat je ook mag laten staan

Naast de vijf bovenstaande etenswaren zijn er nog tien producten die je even moet overslaan wil je flink in de kroonluchters hangen. Komen ze:

6. pepermunt
7. tonicwater
8. Franse frietjes
9. rood vlees
10. tofu
11. geconserveerd eten
12. rode wijn
13. havermout
14. energiedrankjes
15. broccoli

Wat eet jij het liefst voordat de avond vurig wordt?