Beauty / Make-up
Make-up

Unboxing: de Beautybox van maart

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: het is lente! De afgelopen wintermaanden hebben jou er niet ondergekregen. En bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe Beautybox, mindset, garderobe en fijne producten.
 
Zo kun je dankzij de box deze maand je droge haar een heerlijke boost geven, je gezicht reinigen met zeewier, je nagels lakken in de kleur van de lente en een kaarsje branden voor de overleden winter.  


 
WOO - Love Letter mini candle, full size € 4,95
WOO’s Love Letter is gemaakt om te delen met geliefden en om zelf van te genieten. Zodra de Beautybox openging dook Fleur eropaf met de vraag: wat ruikt daar zo lekker? Die moet ik hebben! Het bleek te gaan om het leuke zakje met kaarsje van WOO. De kaarsjes zijn met de hand gemaakt van bijenwas en gerecyclede flessen. Eerlijk en duurzaam, houden we van. Omdat ze niet door machines zijn gemaakt zal elk kaarsje er daarom anders uitzien. Als je veel van geurtjes houdt dan is deze kaars een echte aanrader! De geur is wel erg sterk maar ruikt lekker zoet. Ook ruik je dat er niks chemisch aan te pas is gekomen en dat is erg fijn. Het is gewoon een heerlijke geur, maar wel een overheersende.


DAVINES – Essential Hair Care Shampoo, full size € 11,-
Een primeur in de Beautybox: Davines trakteert op haar überdeluxe shampoo! Het goedje zit in een steriel uitziend flesje en daardoor krijg je gelijk het idee dat-ie supergoed is. Zelf vinden we het flesje er niet erg aantrekkelijk uitzien; het zou namelijk niet misstaan in de medicijnkast. De shampoo heeft een lichte geur die wél erg lekker is. Het ruikt naar een zoete bloem die je maar lichtjes ruikt. Wij zijn fan! Met al die overheersende geuren om ons heen worden we blij van zo'n subtiel luchtje. De Davines Group werd in 1983 door de Bollati-familie opgericht in Parma, Italië. Hun motto is schoonheid en duurzaamheid in balans. Het internationale merk heeft ondertussen overal kantoren zitten.


RITUALS – Yin Bed & Bodymist, full size € 16,50
Als abonnee van de Beautybox mag je in je handjes knijpen. Jij bent namelijk de allereerste die deze vernieuwde Yin Bed & Bodymist kan proberen! Het product ligt nog niet eens in de schappen van RITUALS. De mist ruikt als de lente in een flesje. Het duurde ook  niet lang totdat Karin verliefd werd op de spray. RITUALS maakt ons altijd blij en dit keer is geen uitzondering. Het ziet er prachtig en luxe uit en ruikt ook nog eens lekker. Centraal staat het woordje TAO, wat een oude filosofie is die zich focust op het in balans brengen van yin en yang. Wie kan er nu geen balans in een potje gebruiken?

 
MARIO BADESCU – Seaweed Cleansing Soap, 236ml, € 16,-
Zand op je gezicht na een dagje strand? Dat was je gewoon weg met zeewier. Huh, zeewier? Ja zeewier in de gezichtsreiniger van Mario Badescu. De reiniger belooft mild te zijn en je make-up en ander vuil te verwijderen zonder je huid uit te drogen. Tijd om even te testen dus op de eeuwig droge handen van Rosanne. En ja hoor, het doet wat het belooft! De handen van Roos zijn ontzettend zacht en fris en voelen heel schoon. Het enige nadeel is dat de reiniger een beetje naar - excusez moi - oudewijzenzeep ruikt en dat er stukjes zeewier plakken op je huid. Op haar handen kon Roos dat al bijna niet handelen, laat staan op haar gezicht. Maar goed, als je dat naast je neer kunt leggen is het een topproduct!


NAILS INC. Gel effect nailpolish, full size € 16,50
Wij zijn echt heel groot fan van de Londense nagellak van Nails Inc. en we zijn niet de enigen! Celebs als Alexa Cheung, Cara Delevigne en de Kardashian-clan worden er regelmatig mee gespot. In de box deze maand zit een mooi roze exemplaar. De lak droogt redelijk snel en zorgt voor een echt gelnagel-effect. Je kunt je nagels het beste twee keer lakken voor een ultieme dekking. De lakjes zijn er in allerlei leuke voorjaarskleuren. Een geweldig gel-effect zonder ook echt lang te moeten gellen, dat maakt ons blij!


Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. En nog mooier: de prijzen zijn verlaagd!