Liefde / Zij/hij
Zij/hij

Dit zijn de 8 grootste afknappers van mannen

Echte schoonheid zit van binnen. Eh ja, dat klopt wel. Maar als je de volgende dingen aan je lijf hebt hangen, is de kans best groot dat een vent daarop afknapt. Althans, volgens een onderzoek van Stylefile onder Britse mannen.

Vaak doen we ontzettend ons best voor ons uiterlijk als het om een eerste date gaat, maar stiekem hopen we dat mannen niet veel oog hebben voor hoe we erbij lopen. Helaas kan dit nog weleens tegenvallen, meldt The Telegraph


Blunders
Het onderzoek is uitgevoerd door Stylefile, een bedrijf wat nagelverzorgingsproducten maakt. En, ironisch genoeg, wordt geleid door een man. Ze ondervroegen 2000 Britse mannen over waar ze op afknapten bij vrouwen, en daaruit kwamen acht dingen naar voren. Gelukkig voor ons dames zijn de grootste afknappers van mannen gewoon beautyblunders. Niet dat we altijd zin hebben om ons van top tot teen te verzorgen, maar dan kun je hem wel binnen hengelen met een verzorgd uiterlijk.

De grootste horrorafknappers:
1. gele tanden (60%)
2. vuile vingernagels (52%)
3. acne (38%)
4. 'ongewenste' beharing (33%)
5. gele nagels, bijvoorbeeld door het roken (28%)
6. zweethanden (16%)
7. gesprongen lippen (12%)
8. rimpels (10%)

Handverzorging
Het doel van het onderzoek was om aan te tonen dat vrouwen hun handen niet genoeg verzorgen. Britse vrouwen besteden gemiddeld 15,40 pond (21,09 euro) per maand aan gezicht- en lichaamsbehandelingen en slechts 7,50 pond (10,27 euro) aan hun handen en nagels. Ongeveer 6% van de vrouwen draagt daarbij hun nagellak langer dan een maand. Dat vinden wij behoorlijk meevallen; ons lakje in de vakantie gaat gerust de hele zomer mee!

Zorg dus voordat je op date gaat dat je tanden gepoetst zijn en je nagels schoon. Enne, als je sexy meeting niet zo goed gaat en hij heeft vieze nagels, heb je dus een mooi excuus om af te knappen. Want het werkt wel twee kanten op toch, ladies?

Wat vind jij van de top 8 afknappers?