Nieuw, hip en healthy: De Healthbox

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl
Superfoods zijn duur en sowieso is gezond leven niet bepaald een koopje. En je bent er ook nog eens veel tijd en energie aan kwijt. Reden genoeg om het maar niet te doen? Nee! Reden genoeg om te helpen de Healthbox te realiseren!

 
Je gezondheid is by far het allerbelangrijkste. Zorg je goed voor je lichaam en geest, dan kun je de hele wereld aan. Maar daar is natuurlijk wel het één en ander voor nodig. Vitamines, gezond eten, genoeg beweging en jezelf goed verzorgen. Het kost helaas wel nog wat knaken om dat allemaal te kunnen doen. Zonde, want de stap om gezond te leven wordt hierdoor wel groter.  
Eerlijke producten thuisbezorgd

Daar zijn Liselotte Wannijn en Willemijn Korenlis het helemaal mee eens. Na anderhalf jaar geleden BeBio.nl te hebben opgericht, willen ze nu met het concept Healthbox mensen helpen een gezonde levensstijl te beginnen. “Gezond en bewust leven is voor iedereen en moet bereikbaar zijn voor iedereen. Met Healthbox willen we deze stap nog toegankelijker maken. Door maandelijks een box met gezonde en eerlijke producten thuis te laten bezorgen, komen mensen in aanraking met producten die de dagelijkse gezondheid ondersteunen”, vertelt het duo. 

 

Een supermooi initiatief dat wel eerst nog even van de grond moet komen. En daar hebben ze jouw hulp hard bij nodig. Om Healthbox te realiseren, zijn Willemijn en Liselotte een crowdfundingcampagne begonnen. Investeerders zoals jij kunnen een bijdrage leveren via Oneplanetcrowd en samen met andere investeerders helpen Healtbox in het leven te roepen. Want alleen bij genoeg gezonde boxen in de voorverkoop wordt Healthbox namelijk realiteit.


Gezond cadeautje voor jezelf

Wat je van Healthbox kunt verwachten? Healthbox bevat producten met een gezamenlijke waarde van minimaal € 50,- terwijl de box zelf maar € 24,95 kost én gratis wordt thuisbezorgd. Wat er in de box zit, is wel een verrassing. Een gezond cadeautje voor jezelf dus. “Elke maand ontvang je multivitamine van Orthica en fullsize producten zoals huidverzorging, tussendoortjes en sportgadgets”, vertelt Willemijn. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of het kan een plekje in de Healthbox krijgen.


 
Ben jij net zoals wij ook zo enthousiast en zie jij dit idee helemaal zitten? Als je meedoet met het project krijg je nu tijdelijk 20% korting op jouw Healthbox! Check nu gauw Oneplanetcrowd en doe mee!