Fashion
Fashion

Dé bikinitrends van 2015 +WIN: een ?50-giftcard van The Sting


Niet een, niet twee, nee... maar liefst vijf giftcards mogen we weggeven! Komt dat even goed uit nu de zoektocht naar de ideale bikini weer is losgebarsten. Van bloemenprintjes tot neutraal, de leukste bikinitrends vind je hier!

Je badpak van vorig jaar is natuurlijk allang versleten van al dat gerollebol in de zee en op het stand. Ook als dat niet het geval is moet er natuurlijk een nieuwe te komen, want ehm, dat moet gewoon elk jaar! Tijd om op bikini-jacht te gaan dus. Om te zorgen dat jij er als een echte strandiva uitziet, hebben we de leukste trends van dit jaar op een rijtje gezet.

Bikinitrends van 2015
Dit jaar zie je verschillende modellen bikini’s terugkomen. Zo kun je kiezen voor de romantische bandeaubikini (met of zonder bandjes), de triangelbikini, of voor een bikinitop met een extra laag van rouches. Cute!


Daarnaast zijn veel felle kleuren met print helemaal hip and happening. Wat dacht je van een zigzagmotiefje in knalroze of een stippenprint in groen? Hoe feller de kleur, hoe beter jij te spotten bent op het strand voor die leuke standwacht. 


Als je niet zo van knalkleuren houdt, hoef je niet te treuren, want pastelkleuren zijn ook helemaal in. Een zachte kleur in combinatie met jouw beachbody laat je kleurtje mooi uitkomen. Ben je een echte trendsetter en wil je liever een unieke bikini? Kies dan voor Mix en Match!


Win win win!
Namens The Sting mogen we vijf giftcards t.w.v. €50 weggeven. Met deze giftcard kun je zelf kiezen waar je dit jaar voor gaat: een bikini met een zigzagmotief, een bandeaubikini of toch een vrolijke bloemetjesbikini? De giftcard kun je zowel online als in de winkel inleveren.

Hoe?
Wil jij kans maken op een giftcard van The Sting t.w.v. €50? Klik op de meedoenbutten en laat ons in een reactie in maximaal 50 woorden weten waarom jij nieuwe swimwear verdient. De actie loopt tot en met 29 mei 2015.

Succes!