ZeTest: VisaPure van Philips

Fashion door Rosanne
Maak plaats, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast! En omdat we altijd haast hebben, wil onze gezichtsverzorging er nog weleens bij inschieten. Maar toen stuurde Philips ons een VisaPure om te proberen. Problem solved!

 

Oké, toegegeven, de VisaPure ziet er een beetje uit alsof hij ook andere functies zou kunnen hebben dan het schoonmaken van je huid. Maar laat zijn look je niet bedriegen, want deze kleine krachtpatser kan jouw huid wel op en top reinigen. Philips zegt zelfs dat de VisaPure tien keer effectiever is dan schoonmaken met de hand. Nou, dat belooft wat!



17.000 borstelhaartjes

Tijd om dit eens even te testen. We gebruikten een week lang elke dag de VisaPure. 17.000 masserende borstelhaartjes verwijderen vuil, make-up en dode huidcellen op een zachte manier en in slechts één minuut per zone. We gebruiken hem in totaal dus drie keer; één keer in de T-zone en één keer op elke wang. Hij stopt automatisch na een minuutje, dus hoef je niet bang te zijn dat je de boel overbehandelt.
 
Veel vuil!
De borsteltjes voelen op je huid erg lekker, een beetje alsof je gemasseerd wordt. Als snel zien we dat de witte borsteltjes wat bruinig worden van het vuil dat er afkomt. Tot onze verbazing is het nog best wel veel! We hadden niet verwacht dat er na onze dagelijkse schoonmaakbeurt nog zo veel af zou komen. En omdat je huid zo goed gereinigd is, worden gezichtslotions of -crèmes beter door de huid opgenomen, waardoor de werking ervan ook beter is. VisaPure kan in combinatie met alle huidreinigingsproducten worden gebruikt, zelfs onder de douche.
 


Verschillende borsteltjes 

Als je een gevoelige huid hebt, kun je in het begin wat puistjes verwachten. Maar als je dan doorzet met reinigen, zie je dat het al snel minder wordt. Je poriën worden kleiner en je huid wordt egaler.

Er zijn zes verschillende type borsteltjes voor elk huidtype. De VisaPure wordt standaard geleverd met twee borsteltjes; één voor de normale en één voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn er nog vier speciale borsteltjes verkrijgbaar: een ‘Extra Sensitive’-borsteltje voor de extra gevoelige huid, een opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën, een opzetborstel ‘Exfoliation’ met een scrubbende werking en de Anti-blemish, die de twee oorzaken van onzuiverheden bestrijdt en de huid in alle zachtheid reinigt. Philips geeft bij aankoop een gratis borsteltje cadeau (bij registratie van het product op de Philips website). De aanbevolen verkoopprijs is €159,99.
 
Conclusie
Onze conclusie? Je huid wordt oprecht stralender en schoner dankzij de VisaPure van Philips. Ook voel je je na de reiniging schoner en frisser. Bovendien is het even een heerlijk verwenmomentje met het gevoel van de zachte borsteltjes op je huid. Daarom: we like like like!
 
Dit is een gesponsord artikel.