Videoreview: Een babygladde huid met de Philips VisaPure

Gezicht door Marleen_S

Je kent het. Het is winter en de vellen hangen nog net niet los van je droge en trekkerige huid. Hoe je meer uit jouw dagelijkse beautyroutine kunt halen? Met de Philips VisaPure gezichtreiniger. OnZe Marleen testte ‘m.

 
Je investeert bloed, zweet, tranen en je complete maandsalaris aan de nieuwste beautyproducten, maar een poezelig huidje als resultaat: ho maar. Alles heb je tegelijk. Een droge huid, trekkerig gevoel, rode plekjes en tot overmaat van ramp staan je wangen bol van onzuiverheid.


Een schone huid is een gezonde huid

Voor je weer naar het beautyschap rent en alle mogelijke crèmes inslaat die er te krijgen zijn, hebben voor wij voor jou een Gouden Tip. Het ligt namelijk niet eens aan wat je smeert, maar aan hoe je jouw gezicht reinigt. Want een schone huid, is een gezonde huid. 

En zeker in de winter is je huid extra gevoelig voor vuil en het Hollandse horrorweer. Tel daar ook nog het gebrek aan zonlicht bij op en het probleem is compleet. De Philips VisaPure belooft met haar elektrische reinigingsborstel en de roterende en trillende bewegingen het vuil van je gezicht te halen en het weer te laten stralen. Ik - Marleen - ben benieuwd.
 
Als er iemand geen beautygoeroe is, ben ik het wel. Van mijn huid reinigen heb ik geen kaas gegeten en ik beperk dit dan ook vooral alleen tot onder douche. En ik – ik beken – gebruik dan niets meer dan mijn spons en douchegel. En dat kwam eigenlijk juist heel goed uit, dat van die douche dan. Want de Philips VisaPure is ook heel ideaal voor gebruik onder de douche. I like!
 


De Philips VisaPure gezichtreiniger

Want als ik na het douchen warm mijn bed induik of naar mijn werk vlieg, zit ik op alles te wachten behalve nog een uren durend reinigingsritueel. Resultaat: een onzuivere huid waar geen make-up tegenop kan. 
 
Hoogste tijd om in dit nieuwe jaar een product op dit gebied te testen: de Philips VisaPure. Het belooft mijn huid in een minuut (!) diep te reinigen door de werking van de roterende gezichtreiniger. Wat ik daarvoor nodig heb? Een douche (of wastafel) en mijn oude vertrouwde reinigingsgel.
 
Mijn ervaringen lees je dit keer niet in een paar alinea’s, nee, speciaal voor jullie dook ik in de filmcamera en legde het voor je vast.
 


De eindbeoordeling
Zoals je al in het filmpje hebt kunnen horen: ik ben enthousiast. Waarom? Omdat de elektrische gezichtreiniger van Philips een toevoeging is aan wat ik al had, namelijk reinigingsgel en andere crèmes. Ik hoef alleen maar onder de douche te springen en ik ga - terwijl mijn crèmespoeling intrekt - even met de VisaPure langs mijn gezicht. Heel simpel.

Het borsteltje masseert mijn huid, wat goed is voor de doorstroming van het bloed en dat kan ik na twee weken gebruik al merken. En het resultaat? Ik krijg van mijn huisgenootjes complimenten over mijn zachte wangen en vriendlief beweert zelfs dat ik een beetje straal. Wat mezelf betreft merk ik daarnaast dat mijn dagcrème beter lijkt in te trekken en mijn make-up blijft ook zowaar op z'n plek. 

Drie hoeraatjes voor de Philips VisaPure dus! Hij is al verkrijgbaar in de winkels. De roze variant die ik heb gebruikt is € 159,99 en de blauwe VisaPure bedraagt € 139,99. Je kunt beide gezichtsborstels hier bestellen.

Wat vond jij van het filmpje? Lijkt jou de Philips VisaPure ook een perfecte toevoeging op jouw dagelijkse beautyroutine?