12 x de leukste manieren om sneakers te combineren - Fashion Friday

Fashion door Julia

Sneakers... zullen ze ooit nog uit het straatbeeld verdwijnen? We denken, en hopen, van niet. Je stapt erin en je loopt ermee weg. En het voelt natuurlijk alsof je op wolkjes loopt. Yes, wij zijn al meerdere keren gezwicht voor sneakers. Je kunt de plank (bijna) nooit misslaan met een mooi paar. Tegenwoordig is het een geoorloofd schoeisel onder ieder soort outfit. Wij laten zien op welke manieren je sneakers kunt combineren: van een nette pantalon tot een zomers jurkje. 

Lees ook: 10 x de leukste pakken met print - Fashion Friday

Jeans

Sneakers kunnen al-tijd onder een mooie spijkerbroek. Of je nu een jeans hebt met wijduitlopende pijpen, een mom-jeans of een skinny: een sneaker eronder en je kunt gaan. Je kunt dan ook gaan voor de opvallende sneaker. Een schoen met klittenband is echt niet meer alleen voor kinderen, maar staan juist supercool onder een jeans. 

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Sandro, €194,95

Chillpakken

Als je je niet helemaal fit voelt, is het heerlijk om jezelf in een comfortabel joggingpak te hijsen. Moet je toch naar buiten? Een mooie, witte sneaker maakt het geheel net wat minder slonzig. De Stan Smith van Adidas kan altijd, ook onder je joggingbroek. 

 

A post shared by Maan (@maan.de.st) on  

Adidas, €94,95

Een pantalon

Heb je een nette broek aan, maar draag je liever geen hakken? Sneakers maken het lekker casual, maar zijn toch nog geschikt voor naar je werk. Met leuke (glitter)sokken maak je de outfit nog gezelliger en geeft je het gelijk wat kleur.  

 

Selling more than 100 items at @unitedwardrobe 👜👡 Shop now! #linkinbio

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

 

Purple on my mind 👾 #fabiennechapot #amsterdam

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

New Balance, €79,95

Onder een rok of jurk

Ook in de zomer hoeven je sneakers echt nog niet op zolder. Ze staan juist superleuk onder je rok of jurkje. Het maakt je outfit speels en zo weet je ook zeker dat je de hele dag kunt lopen. Ideaal voor een stedentripje naar een zonnig land! De zwarte Vans zijn helemaal terug en kunnen onder alles. 

 

Adventure in my soul 🌊

A post shared by Janina Pfau | LOVE & URBAN (@janina_who) on

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor) on  

Vans, €74,95

Lees ook: Fashion Friday - De mooiste outfits voor Valentijnsdag 2018

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave