5 libidoverhogende dingen die je niet verwacht

Intiem door Redactie Ze.nl
Bizar hoe opgewonden je kunt worden van in bed tv-kijken, van angst, lezen, lachen en zweet. Het blijkt namelijk dat je opgewonden kunt worden van de meest vreemde dingen. Check deze wijze levenslessen om je libido te verhogen.

Van de meest vreemde dingen kun je opgewonden raken. Na het lezen van de punten kun je concluderen dat de allerbeste combinatie om zo snel mogelijk je libido op te krikken als volgt is: kijk met je lover naar een horrorfilm met een vleugje humor, zodat je ook nog af en toe kunt lachen, zorg dat de ondertiteling aan staat zodat je kunt meelezen. Doe dat vanuit bed waarbij je zo diep onder de dekens kruipt dat het zweet uitbreekt.


Tv-kijken vanuit bed

Ooit geweten dat jouw libido wordt verhoogt als je met je partner in bed tv kijkt? Des te meer reden om op zondagmorgen tot een uurtje of… vér na twaalven in je bed te stinken en er met je vent nóg een Netflix-marathon doorheen te knallen. En te ontbijten met een zak chips omdat je te lui bent om naar de super te lopen. Van dat laatste weten we niet of het je libido verhoogt, maar het is wel lekker.

Lezen is geil

Je hoeft er niet meteen de Playboy voor aan te schaffen, maar een beetje erotisch leeswerk bevochtigt de boel down under. Prrr.


Lachen

Lachen werkt opwindend. Bovendien zijn lachende mensen sowieso leuker. Geen wonder dat we van lachende mensen sneller opgewonden worden dan van ouwe chagrijnen.

Zweet

Bizar genoeg maakt zweet mensen aantrekkelijker. Als zweet van het lichaam van een spierbundel glijdt dan kunnen we daar inderdaad wel wat mee. Maar hoe raar het ook is, de geur ervan werkt ook bij ons. We worden opgewonden van de feromonen in zweet.

Angst

Geilheid en angst liggen dicht bij elkaar. Wanneer je bang bent maak je adrenaline aan waar je opgewonden van wordt. Dus als een man een spannende film met jou wil kijken dan is dat blijkbaar niet alleen zodat je lekker in zijn armen kan wegkruipen op enge momenten en hij de held kan uithangen die jou in bescherming neemt. Van enge films gaan we namelijk glijden.

Meer vreemde lustopwekkers vind je op Girlscene.nl.
 
Waar word jij opgewonden van?