Unboxing: de Beautybox van juli

Beauty door Redactie Ze.nl
Zoals elke dag komt onze huispostbode met stapels pakketjes de redactie binnengerold. We weten precies wat hij bij zich heeft. Het is dat wel het kleinste doosje, maar ook meteen het leukste doosje: de Beautybox van Juli! Joepie!

Zodra de wieltjes van de postbodebak over de EEN Media-vloer rollen draaien alle koppies gelijk dezelfde kant op. Iedereen weet wat er aan de hand is. Alle alarmbellen rinkelen. We weten allemaal wat de postbode ons komt bezorgen: het zwarte doosje waar we al de hele maand op wachten: de Beautybox. Wat zit erin?! Wat zit erin?! Tijd voor de unboxing!


De hele inhoud van de Beautybox in één kiekje. We love! 


Drs. Hand Schreuder – HPO nachtcrème - 100 ml €44,95

HPO-nachtcrème van Drs. Hans Schreuder kan een heleboel. Kort samengevat is het een vochtregulerende nachtcrème die de huid verzorgt, beschermt, kalmeert, verzacht en ontspant tijdens de slaap. Het is een ontzettende fijne crème en jouw huidje wordt er enorm zacht van.


Nails INC – Gel Effect Nagellak €17,50

De nagellak van Nails INC belooft hetzelfde effect als van een nagelsalon. Met deze donkere, chique paarse kleur ben je goed voorbereid voor het nieuwe - we moeten er weer-technisch nog even niet aan denken - fashionseizoen. Kom maar op met de herfst! Oke, eerst nog een beetje zon meepakken. 


Himalaya Herbals – Apricot Face Scrub – Fullsize €5,99

Deze face scrub van Himalaya Herbals is speciaal voor het gezicht. Een goede gezichtsscrub herken je aan de milde doch effectieve manier waarop het te werk gaat. Precies zoals deze scrub betaamt. En de geur is ook echt hemels. Wij zijn in ieder geval fan! 


LooKx – Eyebrow pencil – Fullsize €17,65

Dit bijzondere product is een wenkbrauwpotlood van LooKx. Hij is namelijk verkrijgbaar in één tint, maar wel geschikt voor bijna alle kleuren wenkbrauwen. Daarom wordt hij ook wel ‘toverstafje’ genoemd. Hiermee kun je supernatuurlijke haartjes tekenen die de hele dag op je gezicht blijven zitten, waardoor je de hele dag de gezichtsuitdrukking hebt die je ’s ochtends tijdens het opmaken bedoelde. Want hoe vaak maken we wel niet mee dat jouw make-up aan het einde van de dag niet meer op z'n plek zit? 


Nivea – Satin Sensation deodorant – Mini €2,00

Wat is ongeveer het enige mini-product waar je buiten de vakanties om ook niet iets aan hebt? Precies, deo! Het geeft zo’n veilig gevoel om altijd een klein busje deo in je tas te hebben, voor het geval je oksels weer eens op standje overstromen staan. En trouwens ook om engerds mee in de ogen te spuiten als je je bedreigd voelt. Maar dat mogen we natuurlijk niet zeggen. Want dat is aanstichten tot… dus dat laatste hebben we niet gezegd. ;)

De genoemde prijzen gelden natuurlijk niet voor abonnees van de Beautybox. Wil je nou ook elke maand verrast worden met zo'n Beautybox voor slechts een schijntje van de prijs van de producten? Meld je dan snel aan op Beautybox.nl.