Beauty
Beauty

Beautytips voor aanstaande bruiden

Hoera je gaat trouwen! Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je allermooist uitzien. Want ja, je moet natuurlijk wel fabulous staan op je trouwfoto boven de openhaard in jullie nieuwe thuis. No pressure. 
 
Sinds we kleine meisjes zijn dromen we al van onze trouwdag. Die ene dag waarop je zo mooi bent dat zelfs de sterren naast je verbleken. Oké, dat is misschien niet helemaal haalbaar, maar de mooiste meid van t land moet wel lukken, of althans geen Frankensteinsbruid. Om dat te bereiken moeten we alleen wel moedernatuur een beetje helpen en daarbij komen de volgende beautytips om de hoek kijken.

 
Zonnebank huidje
Als je een wit huidje hebt kun je het best een maand voor de bruiloft al beginnen. Ben je medium getint dan is twee weken voldoende. Bouw het rustig op en laat je adviseren over welk huidtype je hebt en wat de beste methode is. Je kunt het beste om de drie dagen onder de zonnebank gaan, zo heeft je huid genoeg tijd om te herstellen.
 
Kies een kapsel dat bij je past
Je hoeft je haar niet op te laten steken als je dat sowieso al nooit doet. Tenzij je het graag wilt, maar vind je losse krullen mooier, dan is dat ook goed. Blijf lekker dicht bij jezelf. Zo voorkom je dat je ineens een ander persoon ziet op de trouwfoto. Probeer je bruidskapsel ruim van te voren en maak foto’s. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je proefmake-up.
 
Geen crashdieet
Van een crashdieet is nog nooit iemand mooier geworden. Je wilt er toch niet als een afgekloven zombie uitzien op je bruiloft?! Als je toch wat wil afvallen ga dan voor een lange termijn plan van zes maanden. Zo arriveer je langzaam, maar mooi op je ideale gewicht.

Geen ontharingen vlak voor de bruiloft
Het waxen of harsen van je lichaamsdelen zou minimaal drie dagen voor je trouwdag moeten gebeuren en als je een newbie bent nog een paar dagen eerder. Hetzelfde geldt voor het epileren van je wenkbrauwen. Enne, nooit op de grote dag zelf!

 
Yoga all te way
Het plannen van je Big Day brengt aardig wat stress en zenuwen met zich mee. Om te voorkomen dat hoe je je voelt je uiterlijk weerspiegelt is het superfijn om te relaxen bij yoga. Dit is niet alleen fijn voor je geest, maar je krijgt er ook nog een lekker kontje van én een goede lijn. Twee vliegen in één klap!
 
Match je thema en look met je omgeving
Geef je bijvoorbeeld een mooie outdoor bruiloft? Werk met je omgeving! Groeien er zonnebloemen of rozen? Hoe leuk zou het zijn als dat terug komt in je boeket? Verse rozen in je haar uit de tuin maken je look pas echt af.
 
Huur een prof
Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig om je haar te laten doen door je buurmeisje, maar als je het geld hebt kun je beter een professional inhuren. Je wilt geen grote blunders op je trouwdag! En bovendien is het voor je vrienden en familie ook een stuk relaxter om te weten dat als er iets fout gaat met jouw look, het in ieder geval niet hun schuld is.
 
Wat zijn jouw tips voor brides to be?