Unboxing: Healthbox van juli

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl
Nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen en dat betekent: een nieuwe Healthbox. Bij het zien van de doos begint het alweer te kriebelen. Waarmee worden we nu weer verrast? Open up, open up. Tijd voor de unboxing!

Wat houden we toch van pakketjes. En zeker van pakketjes met een gezonde inhoud. De Healthbox bestaat iedere maand weer uit producten die met sport, gezond eten en een goede weerstand te maken hebben. Wat er deze maand allemaal in de Healthbox zit? Dat lees en zie je hieronder! 


Sportbay - Springtouw € 4,90
Touwtje springen is één van de eenvoudigste, gemakkelijkste en bijna gratis trainingen. Het kan op elk moment gedaan worden. Wat dacht je in huis? Of bij de tramhalte? Of in de pauze op werk? You name it. Naast het feit dat het een effectieve aerobe oefening is, is het ook nog eens leuk! Enneh, wist je dat je met touwtje springen 1300 calorieën per uur kunt verbranden? Springen maar! 

Body & Fit - Superfood muesli € 2,90

Een heerlijke muesli boordevol met de meest waardevolle en populaire superfoods. Deze muesli zit bomvol met natuurlijke vitamines, mineralen, antioxidanten, bouwstoffen, eiwitten en gezonde omega vetten. Wij hebben al lekkere kom met deze muesli op. We like! 

Orthica - Soft multi € 15,20

Een goede en natuurlijke multivitamine is natuurlijk altijd een belangrijke ondersteuning van de gezondheid. Naast goede voeding en voldoende beweging heeft het lichaam af en toe wat hulp nodig. Bijvoorbeeld met een multivitamine, zoals deze van Orthica. Denk aan levensfases zoals groei, zwangerschap en overgangsjaren kunnen een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. 


Drs. Hans Schreuder - Scar treatment cream € 44,95
Of het nu gaat om littekens na een operatie of andere littekens, fijn zijn ze nooit. Dit product van Drs. Hans Schreuder zorgt dat littekens minder zichtbaar worden en de huid weer goed heelt. Breng het product 1 á 2 keer per dag aan op de huid voor het beste resultaat. Hoe recenter en nieuwer het litteken, hoe gemakkelijker het is om het te vervagen en te verwijderen. 

ChariTea - ChariTea Green € 2

Een groene biologische ijsthee als verfrissing voor tussendoor met een snufje gember en een beetje honing. Hoe heerlijk klinkt dat? Door het drinken van fris- en fruitdranken krijgen we veel te veel suikers binnen. Deze ijsthee bevat alleen natuurlijke suikers. Ook is deze ChariTea volledig biologisch en geschikt voor veganisten. 

Roo'Bar - Zoethout & Chilly € 1,85

Roo'Bar is een biologische rauwe reep op basis van superfoods. Met veel lekkere en gezonde smaakvarianten en een leuke verpakking. In deze reep zitten o.a. dadels, cashewnoten, zoethout, anijs, chili en Himalayazout.  

Abonnement 

Wil jij een ander of jezelf verrassen met een Healthbox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Healthbox kun je je aanmelden voor een abonnement.