Seksspelletjes die niet awkward zijn

Intiem door Redactie Ze.nl
Van elke keer hetzelfde lontje op dezelfde manier aansteken krijg je op een gegeven moment geen vuurwerk meer. Dat ken je wel een keer. Verdiep je seksleven door er een spelletje van te maken. Maar dan niet ongemakkelijk.

Het is goed voor je hart om de spanning in de slaapkamer af en toe wat op te schroeven. Het is goed voor je conditie om je hart af en toe door je keel te laten bonken. Je buikspieren zijn je dankbaar als ze gierend van de spanning worden strakgetrokken. Het zal je gezondheid goed doen om de grenzen van je partner op te zoeken. Maar je ziet jezelf nou niet per se in een schoonmaaksterspakje zijn zaakje afstoffen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de minder ongemakkelijke versie van seksspelletjes.

Ijsblokje

Drink op die bewuste, hete, zwoele avond de drankjes met ijs. Zet die koude donder tussen je tanden en zoen hem ermee. Als dit hem lijkt te bevallen kun je steeds een stapje verder gaan. Doe het rustig aan, zodat hij kan aangeven dat hij niet verder wil en jij kunt doen alsof dat ook ab-so-luut niet de bedoeling was.

Doen alsof je elkaar voor de eerste keer ziet

“Hoi, ik ben Annie, met wie heb ik het genoegen?” “Ah, hoi Jan.” Die kun je er heel soepel ingooien als je ’s avonds thuiskomt bijvoorbeeld. Door te doen alsof je elkaar voor het eerst ziet maak je jullie liefde weer pril. Je brengt jullie gedachten weer terug naar het moment dat jullie elkaar echt voor het eerste zagen.

Het licht uit

Wanneer het zintuig ‘zien’ uitgaat, werken de andere zintuigen scherper. Je hoort beter, je proeft beter, je ruikt beter en je vóelt beter. Dat is net zo spannend als een blinddoek, maar de lat ligt net wat lager.


Hard to get

Duik niet meteen op je doel af, maar pest hem een beetje voordat jullie van bil gaan. Speel hard to get. Ook al is het pretty obvious wat jullie doel is.

Geen boeien nodig

Klim boven op hem en pak zijn handen vast. Kietel hem ondertussen een beetje om hem uit te dagen. Overman hem. Dat willen mannen.

Een spannend plekje

Seksen hoeft niet beperkt te blijven tot het bed. Denk eens out of the box. Denk out of the bed. Heb je een familiefeestje waar wel een beetje spanning in gepompt mag worden? Zoek dan de wc’s op. Je hoeft echt niet het risico te lopen om betrapt te worden. Als het feest in een zalencentrum is, waar ook nog andere zalen zijn waar op dat moment geen feest gehouden wordt, kun je net zo goed die toiletten bezetten. Het gaat erom dat je dat nest eens uitkomt.

Speel jij op deze manier wel eens spelletjes?