Frustraties die je altijd hebt tijdens het shoppen

Fashion door Sabine
Vrouwen en shoppen, dat gaat toch samen als twee handen op één buik? Ja en nee. We houden van winkelen, maar het brengt ook een hoop stress met zich mee. Wat we daarmee bedoelen? Wat dacht je van deze 15 frustraties?

Oké, for the record, we vinden winkelen geweldig! Alleen al de geur die je neus binnendringt wanneer je een winkel met allemaal nieuwe kleren binnenloopt, geeft ons een euforisch gevoel. Maar ze zeggen natuurlijk niet voor niets dat liefde en haat dicht bij elkaar liggen. En vooral tijdens je favoriete bezigheid kom je hierachter. Deze frustraties herkent elke winkelende vrouw!

Tijdens het winkelen kom je tig leuke shirtjes tegen, maar natuurlijk… niet in jouw maat.

En als het wel in jouw maat is, stemt je portemonnee hier niet mee in.

En wanneer je dan eindelijk ergens tussen de te kleine, te grote en te dure kledij, een leuke shirt uit de rekken weet te grissen, staat er wel een ellenlange rij voor de paskamers.Terwijl jij maar twee shirtjes hoeft te passen, moet de dame voor je drie broeken, vijf shirts, vier truien, twee beha’s en een jurkje passen. Gelukkig kunnen vrouwen zich snel omkleden. 

Er komt gelukkig een moment waarop jij eindelijk het shirtje naar jouw keuze kunt passen. Vaak betreft het zo’n shirtje dat je eigenlijk net zo goed over je outfit heen had kunnen trekken, maar uit fatsoen ben je in de rij voor de paskamers gaan staan. Maar natuurlijk, het gordijn sluit voor geen meter…

En het ruikt naar zweet.

Op een of andere manier hangen er altijd nog tien kledinghangers aan de haakjes waardoor jij jouw kloffie nergens kunt hangen. Great.

O, en je hebt ook altijd van die overenthousiaste verkopers die alles 'bééééldig' vinden staan. Ook dat ene hipje truitje dat je voor geen meter staat, is 'ééénig'.  

Kleine kinderen die niet goed hebben onthouden in welk hokje hun mams zich aan het omkleden is en dus zomaar jouw gordijn opentrekken. Halllooo daar.

De kleren die je niet hoeft, probeer je altijd heel welopgevoed weer aan de kleerhangers te hangen. Wat nooit lukt en wat dan eindigt in een minderwaardigheidscomplex want de 15-jarige winkelmedewerker heeft dat klusje in twee seconden gefikst.En als het druk was bij de paskamers is dat het ook altijd… inderdaad, bij de kassa.

Bij de kassa komt het ook meer dan eens voor dat een artikel tien keer zo duur is als op het kaartje staat.

Tijdens een stevig middagje stoppen, eindig je vaak met een heleboel items. Heel erg leuk hoor. Maar al die meuk moet ook meegezeuld worden. En dat is zwaa-haar.

Dus aan het eind van de shopjacht is de bloedsomloop in je handen van slag en staan er rode striemen in je handen. Sowieso dat jij daar nog twee dagen van moet bijkomen.

Na een middagje stevig shoppen, heb je de nodige kilometers voor de dag ook wel gemaakt. Dat resulteert natuurlijk in van die heerlijke blaren die voor het slapengaan even door worden geprikt.

Wat vind jij het meest frustrerend aan een middagje shoppen?